Rotary Club Caransebeș premiază excelența

explo 1000x200

Rotarienii din Caransebeș vă așteaptă la căsuța cu vin fiert, ceai, ciocolată caldă și multă voie bună, chiar dacă este ger afară. Toate fondurile colectate vor merge spre excelență.

Primarul Felix Borcean s-a oprit ieri la căsuța Rotary Club amenajată în cadrul Târgului de Crăciun pentru a ajuta la servirea clienților, trecători la acea oră prin zona centrală. Cu 10 lei poți cumpăra o cană cu vin fiert, cu ceai sau ciocolată caldă și, pe lângă faptul că rămâi cu o amintire, cana fiind emblematică de Centenarul Marii Uniri, te simți și împlinit știind că ajuți la realizarea unui proiect social și educativ, spune primarul Borcean:

„Sunt alături de acțiunile Rotary nu numai declarativ, ci și la propriu, după cum vedeți, pentru că eu cred că ceea ce fac ei este un lucru formidabil, care repet nu prea este specific românesc, dar treptat, treptat intră și în cultura noastră civică. Nu vreau să spun că o fac pentru publicitate sau vreo campanie care să-mi fie mie folositoare. Chiar este un gest pe care-l fac cu drag”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

„Vindem câte o cană care este cu sigla 100 de ani România și sigla noastră, a clubului – 10 lei, indiferent ce dorește fiecare, ceai de diferite sortimente, vin fiert, ciocolată caldă și mai nou, țuică fiartă. Programul este de joi până duminică până la Crăciun, prin rotație vor servi membrii Clubului Rotary, la care invităm personalități locale să ni se alăture, precum domnul primar astăzi. Lumea deja nu ne mai întreabă cine suntem pentru că știu cine suntem și ce facem, cei care ne cunosc vin deja, pentru că este a treia ediție și anul acesta am avut în toamnă și gulașul caritabil și lumea ne cunoaște, dorește să ajute, să pună umărul la proiectul nostru care se adresează tinerilor, pentru că ei sunt viitorul nostru. Încercăm să le arătăm că îi observăm și le apreciem rezultatele și că merită să înveți”, a menționat Agnes Ispas, reprezentant Rotary.

Aceasta a menționat că aceste proiecte mai mici prin care se colectează fonduri pentru premierea elevilor meritorii se alătură unui alt proiect social, de o anvergură mai mare care vizează Spitalul Municipal de Urgență.

banner 970 x 250