Rotarienii din Caransebeș au premiat excelența

Rotarienii caransebeșeni au finalizat un nou proiect, început cu 6 luni în urmă, de strângere de fonduri prin doua acțiuni caritabile. „O cană pentru excelență” – acțiune derulată în Centrul Civic al municipiului Caransebeș în luna decembrie și balul caritabil ce a avut loc în luna martie. Punctul culminant al proiectului a fost festivitatea de premiere a elevilor meritorii la final de an școlar.

În urma acestor acțiuni, fondurile strânse au fost oferite elevilor care au participat la olimpiadele naționale, precum și elevilor sportivi cu rezultate deosebite la nivel național. Acțiunea a avut loc în cadru festiv în sala Casei de Cultură „George Suru” din Caransebeș. Au participat alături de premianți, dascăli, prieteni, rotarieni și interactieni, ultimii fiind grupul de inițiativă al formării Clubului Interact Caransebeș. Primarul municipiului, Felix Borcean, a fost alături de elevi, în discursul său vorbind despre importanța investirii în tineri, în școală și în sport.

Premierea a fost realizată de către președintele clubului, Alin Deteșan, care ne-a declarat că în urma acestei acțiuni au fost premiați 33 de elevi, iar fondul de premiere a fost de 15.000 lei, sume colectate cu sprijinul tuturor celor implicați în acțiunile rotarienilor caransebeșeni.