NEWS ALERT. Adrian Torma, dat afară din PNL! Următorul: Felix Borcean! Ludovic Orban ridică din umeri!

explo 1000x200

Adrian Torma s-a bazat degeaba pe cuvântul lui Ludovic Orban, președintele PNL! A fost dat afară din partid ca un neica nimeni!

Biroul Permanent Județean al PNL Caraș-Severin l-a executat pe Adrian Torma cu un scor care demonstrează că liderul liberalilor de la Dunăre n-a mai fost dorit în partid aproape de nimeni. Câteva excepții, cu Nelu Popa cap de listă. Sau varianta cealaltă, că Marcel Vela are control deplin asupra BPJ-ului. 26 de voturi au fost pentru excluderea lui Torma și doar 5 împotrivă. Unul fiind chiar al său! Ludovic Orban îi transmisese lui Torma să stea liniștit, că nu se va ajunge la excludere, dar totul pare să fi fost o cacealma. Torma nu mai e înregimentat politic de astăzi și poate negocia cu orice partid îl dorește. Oferte are destule, dar deocamdată nu negociază nimic. Rămâne primar independent.

Ludovic Orban a lăsat să se înțeleagă că habar nu are despre situația explozivă din PNL Caraș-Severin, deși, Torma, Borcean și stenogramele lui Horia Irimia confirmă faptul că i-au fost aduse la cunoștință de la bun început toate problemele. „Trebuie să mă informez, vreau să știu exact ce s-a întâmplat. Nu pot comenta nimic până nu aflu ce s-a întâmplat la Caraș-Severin”, a declarat Ludovic Orban pentru expressdebanat.ro. Nelu Popa, președintele PNL Reșița, cel care a încercat să împiedice mazilirea lui Torma, a rămas fără cuvinte. „Sunt dezamăgit! Altceva nu știu ce să spun acum”, a spus edilul Reșiței.

În ciuda scorului categoric cu care liberalii i-au arătat lui Torma ușa partidului, situația în parid nu s-a detensionat deloc, ci dimpotrivă. Se anunță adevărate răfuieli de azi înainte! Totul despre executarea lui Adrian Torma, mâine seară, de la ora 19.00, exploziv, din direct din redacția Express de Banat! Cu Adrian Torma!

banner 970 x 250