Rotaractienii dăruiesc pentru nevoiaşi

Cluburile Rotaract şi Interact Reşiţa, cu sprijinul clubului Rotary Reşiţa, organizează în perioada 10-11 decembrie 2011 campania „Astăzi tu dăruieşti”!, prin care încearcă şi anul acesta să vină în ajutorul persoanelor nevoiaşe, pentru care masa de Crăciun reprezintă un lux.

Campania “Astăzi tu dăruieşti!” se desfăşoară în această perioadă în mai multe oraşe ale ţării datorită eforturilor membrilor Rotaract.  “Scopul acestei campanii caritabile este strângerea de alimente de primă necesitate pentru persoanele nevoiaşe”, a declarat Petronela Comora, reprezentant al Rotaract Reşiţa.

Reşiţenii care vor să facă un act caritabil în preajma sărbătorilor pentru semenii lor mai puţin norocoşi, sunt aşteptaţi mâine şi sâmbătă la supermarketul din zona Mioriţa. Colectarea alimentelor se va face între orele 10 şi 18.

Cluburile Rotaract funcţionează în întreaga lume şi organizează proiecte  social– umanitare de dezvoltare a comunităţii. Pe plan mondial există mai mult de 7000 de cluburi şi 160.000 de membri Rotaract.