LIVE TEXT Rosso-nerii vor revanşa la Hunedoara

explo 1000x200

CSM Reşiţa întâlneşte astăzi în deplasare, de la ora 14.00, pe FC Hunedoara. Meciul contează pentru penultima etapă a turului de campionat al Ligii a III-a de fotbal. Echipa din Valea Domanului are neapărată nevoie de o victorie pentru a reduce din handicapul de şase puncte care o desparte de primul loc.

Rezultat final 3-1

Preşedintele CSM Reşiţa, Cristian Bobar, a părăsit stadionul din  Hunedoara nervos, exclamând: “A fost o bătaie de joc!”

Minutul 77

Corvinul ratează din nou o ocazie mare, după mai multe erori în lanţ ale defensivei reşiţene. Leo Doană a fost nevoit să-l schimbe pe Feleaga în urmă cu 5 minute. Din primele informaţii fundaşul a suferit o ruptură musculară.

Minutul 59

Antrenorul Leo Doană l-a înlocuit în poarta Reşiţei pe Haidău cu Giurcanu.

Minutul 57

Ocazie uriaşă de 4-1 pentru Corvinul, ca urmare a unei faze similare celei de la golul trei al hunedorenilor. În urma unui corner la poarta Corvinului, rosso-neri au fost surprinşi şi doar precipitarea atacantului hunedorean i-a salvat.

Minutul 49

Corvinul majorează diferenţa la 3-1 în urma unui contraatac.

Minutul 45

La pauză tabela de marcaj arată 2-1.

Minutul 35

Reşiţa reduce din handicap. Scorul este 2-1.

Minutul 14

Hunedoara conduce cu 2-0.

Minutul şase

Gol Corvinul! Şandru a deschis scorul în urma unei lovituri de la 11 metri.

Ambele formaţii vin după înfrângerile suferite etapa trecută. În timp ce rosso-neri au pierdut acasă trei puncte preţioase în meciul cu Gloria Arad, FC Hunedoara a cedat în faţa celor de la Autocatania Caransebeş.

Deşi îşi pune speranţe mari în jocul de astăzi, Cristian Bobar, preşedintele grupării din Valea Domanului, este realist şi spune că şi un rezultat de egalitate l-ar mulţumi:“Chiar dacă am pierdut acasă, etapa trecută, cu ultima clasată, băieţii s-ar putea revanşa la Hunedoara. M-aş mulţumi cu o remiză, dar eu mă gândesc chiar la mai mult. Suntem pe locul şase, la şase puncte de primul loc, şi e important să rămânem acolo sus”, a declarat acesta.

Rămâi pe www.expressdebanat.ro pentru live text şi poze de la meci!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157628702596977″]

Comments

 1. Rossonero says:

  Cum blatuiesti un meci cum nimic nu-ti mai merge in continuare!!

 2. ultras resita says:

  cat va mai trebui sa suferim ? an de an ne facem sperante ca vom promova in div B si cu sperantele ramanem. clasa politica resiteana a distrus fotbalul in acest oras.politicieni locali au distrus acest oras.

 3. ady says:

  Macar sa castige in ultima etapa a turului sa ramanem in prima jumatate a clasamentului.

 4. RSN says:

  Vai de noi. Ne apropiasem la 4 puncte de lider, eram in carti. Ne-au batut aradenii acasa in comedia aia de meci, ne-a batut si corvinu` acum si iar suntem la vale. Domnule primar.. spaniolii mai vin? De unde ziceati ca sunt .. Barcelona? Vine Messi la resita? Tine-ti-ne la curent !!!