Rosso-nerii joacă numai de frică

CSM Reşiţa a câştigat cu 3-0 pe terenul Gloriei Arad, într-un meci din etapa a 28-a a Ligii a III-a de fotbal, recuperând astfel punctele pierdute pe propriul teren cu Poli II Timişoara.

Echipa pregătită de Leo Doană joacă mult mai bine sub presiune, drept dovadă, după noi sancţiuni anunţate de conducerea clubului, roş-negrii s-au impus de o manieră categorică în deplasarea de la Gloria Arad. Un meci excelent făcuseră fotbaliştii reşiţeni şi cu Bihorul Beiuş, de care trecuseră cu 5-0, imediat după ce preşedintele Cristian Bobar le tăiase salariile cu 25 la sută ca urmare a unei serii negative. În minutul 55 al partidei de la Arad, Blănaru a înscris în propria poartă, iar Beloescu, cu o dublă, în minutele 82 şi 84, a stabilit scorul final: 3-0 pentru CSM Reşiţa.

Concitadina Gloria a suferit în schimb o nouă înfrângere severă, 2-6, cu Flacăra Făget. Conduşi cu 2-0 după numai 20 de minute de joc, reşiţenii au revenit prin golurile lui Marta, din minutul 25, şi al lui Jeler, venit la patru minute de la reluarea jocului. Egalitatea nu a ţinut mult pe tabela de marcaj, Ghindaru aducându-i în avantaj pe oaspeţi în minutul 53. Marinaş şi Cheda au greşit ţinta şi au marcat în propria poartă. Între cele două autogoluri a mai punctat şi Briciu.

A treia reprezentantă a judeţului în Liga a III-a de fotbal, FC Caransebeş, joacă astăzi, de la ora 18, pe terenul lui FC Hunedoara, a doua echipă a clasamentului.