Se întocmeşte lista cu disponibilizaţi!

Evoluţia fluctuantă, locul în clasament, dar mai ales perspectivele sumbre pentru viitor l-au determinat pe preşedintele CSM Reşiţa să anunţe o curăţenie generală în curtea clubului, imediat după fluierul de final al ultimei etape din Liga a III-a de fotbal.

Eşecul de pe teren propriu, 1-2, cu Poli II Timişoara, i-a epuizat şefului din Valea Domanului şi ultima doză de răbdare. La finalul partidei, Cristian Bobar anunţa deja măsuri radicale. “Am văzut un meci foarte modest pe care echipa noastră l-a făcut cu Poli II Timişoara. Am decis ca mare parte din jucători să plece din vară. Îl rog pe Leo Doană ca în aceste ultime etape să nu mai folosească decât tineri până în 22 de ani, să promoveze tinerii”, spunea Bobar marţi seară. Şi nu erau doar nişte afirmaţii făcute la cald.

În această dimineaţă, preşedintele CSM Reşiţa a avut aceeaşi poziţie. “Eu când am preluat clubul nu exista echipă de seniori. A trebuit să construim de jos. Poate că ne-am grăbit la un moment dat cu echipa mare şi am fost obligaţi să căutăm jucători, nu ne-am fi putut descurca doar cu juniorii noştri. Am tot încercat, dar iată că nu ne-au fost de prea mare folos jucătorii pe care i-am adus. Cred că tot copiilor de la centrul din Valea Domanului trebuie să le acordăm mai multe şanse. De aceea am şi hotărât să jucăm în aceste ultime trei etape cu tineri, cu mulţi juniori în primul unsprezece. Trebuie deja să începem construcţia pentru la anul. Vă asigur că vom face curăţenie generală în vară”, a declarat, pentru Express de Banat, Cristi Bobar.