Bobar, la aceeaşi masă cu Platini

Preşedintele CSM Reşiţa a avut o ascensiune fulminantă în fotbalul românesc, în ciuda faptului că se află la conducerea unui club reprezentat deocamdată doar la nivelul Ligii a III-a de fotbal.

 

Ajuns şef al clubului din Valea Domanului la puţin peste 20 de ani, Cristi Bobar nu s-a mulţumit cu puţin. Ambiţia şi lucrurile bune pe care le-a făcut din postura de preşedinte al CSM Reşiţa l-au adus în atenţia şefilor de la Federaţia Română de Fotbal. Susţinut şi îndrumat de Mircea Sandu, Ionuţ Lupescu şi alte personaje cu greutate în fotbalul românesc, Bobar a avut curajul să intre în luptă pentru un loc în Biroul Executiv cu oameni mult mai cunoscuţi sau mai experimentaţi. Şi-a convins colegii de la celelalte cluburi din ţară să-i acorde votul de încredere, nu odată, ci pentru două mandate, are un viitor care sună promiţător, dar acesta nu pare a fi legat de Valea Domanului, locul în care nu mai calcă niciun investitor.

Bobar a obişnuit să fie în preajma oamenilor importanţi, de la care fură meserie. Cu ocazia finalei UEFA de pe Naţional Arena, preşedintele CSM Reşiţa a stat la masă cu marele Michel Platini, şeful forului european. „Este adevărat, am fost la dineul oficial şi vă pot spune că am rămas impresionat. Am fost şi la meci, a fost un adevărat spectacol. Pentru mine e mare lucru că am petrecut câteva zile în compania unor oameni de valoare mondială. Am schimbat câteva cuvinte şi cu Michel Platini, un om la fel de mare ca şi fotbalistul pe care îl cunoaşte o lume întragă”, a declarat Bobar pentru Express de Banat.

Comments

  1. rossonerul86 says:

    Felicitari Cristiane pentru ce ai putut realiza in Valea Domanului si noi membrii galeriei Guardia Rosso-Nera iti multumim pentru lupta pe care o dai de 3 ani de zile pentru ca si culorile clubului din Valea Domanului sa mai straluceasca pe scena fotbalului romanesc cu toate ca ne doare divizia in care jucam, dar, si aici in Liga III ne aflam doar, datorita ambitie tale de a nu ceda, si de aceea vei ramane peste zeci de ani in inima si sufletul nostru, Fi tare Cristi pentru noi si poate vreodat Dumneze isi va intoarce fata si spre noi, pentru, ca de 12 ani acelasi lucru il asteptam si visam noapte de noapte ca si Milanul din Banat sa se afle macar pe cea de-a doua scena fotbalistica a tarii. Bafta CSM-ului si Lui Cristian Bobar,

  2. gusca says:

    felicitari prietene !