BookLand transformă Reșița într-un adevărat centru cultural

explo 1000x200

Caravana BookLand își continuă traseul și ajunge la Reșița, în Centrul Comercial Victoria, în perioada 15 -20 mai.

De marți până duminică, în intervalul 9:00 – 20:00, reșițenii sunt așteptați la cea mai distractivă întâlnire culturală, cu cel mai avangardist, dinamic, cult, cool și prietenos târg de carte din România. BookLand nu vine cu mâna goală, ci cu multe oferte, tombole și promoții, la peste 9000 de volume, de la cele peste 70 de edituri participante.

„Se spune despre cărți că sunt ‹cărăușii civilizației›. Cred cu tărie că fără acestea am fi mai săraci, din punct de vedere spiritual. Sperând că împreună vom lăsa o amprentă asupra cetățenilor din Reșița, societatea comercială CODA SERV S.R.L a fost deosebit de bucuroasă să se alăture Caravanei BookLand în misiunea sa de a aduce cultura aproape de oameni. Dorim să le oferim reșițenilor, atunci când vin în Centrul Comercial Victoria, nu doar bunuri materiale, ci și puțină hrană spirituală, de care au la fel de multă nevoie. Așteptăm cu nerăbdare începerea târgului și le mulțumim organizatorilor BookLand că au adăugat și Reșița în traseul lor național!”  ne-a spusViorel Deca, managerul Centrului Comercial Victoria.

Alături de literatură, BookLand promovează arta în toate formele ei! Astfel, pictorii reșițeni Cristea Mircioane și Petru Comisarschi își vor expune lucrările în cadrul BookLand, pe toată durata caravanei.

Miercuri, 16 mai, de la ora 17.30, dl.profesor Eduard Aelenei, de la Liceul de Artă „Sabin Păuța” din Reșița, va susține un moment de muzică clasică, alături de elevii săi. Iar copiii de la secția de pictură a Palatului Copiilor din Reșița, împreună cu d-na profesoară Dorina Bobeică, vor participa la o sesiune de pictură, joi, 17 mai, de la ora 17.30.

„Fiecare oraș este o nouă provocare pentru echipa BookLand. Oriunde ne ducem încercăm să le insuflăm oamenilor dragostea de carte, dar și pasiunea pentru cultură și frumos. Așteptăm cu nerăbdare să cunoaștem publicul reșițean și promitem că nimeni nu va fi dezamăgit de experiența BookLand!” declară Mihaela Petrovan, inițiatorul proiectului BookLand.

 BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!

banner 970 x 250