Rosso-nerii elimină campioana și îi prelungesc contractul lui Oprița! Regele Hagi vine cu copiii la cel mai important meci al ultimilor ani!

explo 1000x200

CSM Reșița și campioana României, Viitorul Constanța, se întâlnesc astăzi, de la ora 14.30, în Valea Domanului, într-un meci din faza șaisprezecimilor de finală ale Cupei României la fotbal.

Daniel Oprița a anunțat că mai stă pe banca rosso-nerilor doar la meciul cu Viitorul și în derby-ul din campionat cu Șirineasa după ce obiectivul echipei, promovarea în Liga a II-a, e ca și compromis. Lucrurile se pot schimba însă după meciul de azi. Rosso-nerii au șansa de a obține un rezultat mare în fața echipei lui Gheorghe Hagi și, astfel, i-ar putea „prelungi” contractul lui Oprița. Regele a convocat pentru meciul de pe „Mircea Chivu” un lot cu o medie de vârstă de numai 19,7 ani. La cei 24 de ani ai săi, Cristian Gavra este cel mai vârstnic component al campioanei, în timp ce, mezinul lotului, Roberto Mălăele, are doar 14 ani! În aceste condiții, calificarea nu mai pare atât de imposibilă. Orașul freamătă deja de câteva zile în așteptarea celui mai important meci pe care Reșița îl găzduiește de foarte mulți ani încoace, interesul pentru biletele scoase la vânzare a fost uriaș, mai rămâne doar ca băieții lui Oprița să facă meciul vieții și să îndrepte din nou privirile microbiștilor spre Valea Domanului, de unde, cu ani în urmă, Steaua și ceilalți granzi ai primei ligi plecau destul de șifonați.