Rosso-nerii bagă mai adânc mâna în buzunarele reșițenilor! Să scape de retrogradare!

Dorinel Munteanu a adus mai puține puncte decât s-ar fi așteptat susținătorii grupării din Valea Domanului, astfel că lista jucătorilor care se vor despărți de CSM în iarnă e una considerabilă. La fel și cea a cumpărăturilor!

Tehnicianul reșițean a pus pe liber vreo opt jucători și mai sunt și alții în discuție. Conduncerea tehnică, dar mai ales cea administrativă, au serios de lucru în această pauză competițională pentru că obiectivul e clar: salvarea de la retrogradare. 

„Transferurile la echipa de fotbal nu sunt treaba mea, de asta se ocupă Cristi Bobar și cu Dorinel Munteanu, i-am lăsat în pace, să-și calculeze, să se gândească ce vor. Mi-au spus că vor să schimbe cinci sau șase jucători, urmează o perioadă cu două stagii de pregătire, unul la munte și unul în Turcia. Task-ul lor este să scape de retrogradare și după aceea vedem cum ne organizăm pentru etapa 2020-2021”, a declarat primarul Reșiței, Nelu Popa.

CSM Reșița ocupă unul din locurile retrogradabile după consumarea a două etape din returul Ligii 2 de fotbal, dar jocurile nu sunt deloc încheiate. Tocmai din acest motiv, dacă e nevoie de un efort financiar mai mare, edilul-șef se arată dispus să vină cu o astfel de propunere în fața consilierilor locali. „Dacă va fi necesar, vom suplimenta bugetul, pentru că una e să te menții și una e să cobori și să te chinui din nou să revii în Liga 2. Ar fi păcat să retrogradăm. Eu sper să reușim să ne menținem în Liga 2. Și la handbal avem probleme majore. Nu sunt foarte fericit cu ce s-a întâmplat în sportul reșițean anul ăsta, dar asta e viața”, a mai spus Popa.