Rosso-nerii au terminat sezonul cu o victorie

În ultima etapă din seria a V-a a Ligii a III-a de fotbal, din cele trei reprezentante ale judeţului Caraş-Severin, doar CSM Reşiţa s-a bucurat de voctorie. Gloria şi FC Caransebeş au părăsit terenul învinse.

 

Echipa pregătită de Leo Doană a jucat în ultimul meci al sezonului în deplasare, la CS Vladimirescu 2003. Fotbaliştii din Valea Domanului s-au impus cu 2-1, după un final de meci nebun, toate cele trei goluri fiind înscrise într-un interval de şase minute. Gazdele au deschis scorul în minutul 84, după un penalty transformat de negru. Doană a restabilit egalitatea patru minute mai târziu, iar Biţiş a marcat golul victoriei pentru CSM în ultimul minut regulamentar de joc.
FC Caransebeş a cedat în ultima rundă, 1-2, pe terenul lui CFR Simeria. Conduşi cu 1-0 din minutul 11, gugulanii au revenit pe tabelă după o jumătate de oră de joc, Staicu marcând de la punctul cu var. La trei minute de la reluare însă, Găceanu a punctat pentru 2-1.

Gloria Reşiţa a mai pierdut un joc pe teren propriu, 1-2 cu Mama Mia Becicherecu Mic, chiar dacă Marta a deschis scorul devreme, în minutul 4. Telescu, din penalty, a egalat după un sfert de oră de la startul partidei, iar Dragodan a punctat pentru 1-2 cu zece minute înainte de pauză. Gloria se duce în Liga a IV-a, în timp ce, CSM Reşiţa şi FC Caransebeş îşi propun mai multe pentru la anul.