Lupacul a câştigat Cupa României!

Finala judeţeană a Cupei României la fotbal a înregistrat o premieră, pentru că două echipe de Liga a IV-a s-au întâlnit la lumina reflectoarelor, stadionul din Lupac fiind singurul din judeţ dotat cu instalaţie de nocturnă. De altfel, e şi singurul din ţară cu o asemenea dotare pe care joacă o echipă din cel de-al patrulea eşalon.

Cele mai bune echipe din campionatul judeţean, Muncitorul Reşiţa şi Voinţa Lupac, s-au întâlnit aseară, pe terenul acesteia din urmă. Partida a început cu o uşoară dominare din partea formaţiei reşiţene, care va juca pentru promovarea în Liga a III-a, însă fără a-şi crea ocazii de gol. Echipa din Lupac a reuşit să  echilibreze jocul pe parcursul reprizei, iar pe fondul unei greşeli de portar, a reuşit să deschidă scorul.

În partea a doua a jocului am consemnat câte o ocazie de gol pentru fiecare echipă, dar scorul final a fost cel înregistrat la pauză, 1-0, astfel că, Voinţa Lupac va reprezenta judeţul nostru mai departe în Cupa României, o competiţie a surprizelor, fapt ce s-a adeverit şi aseară.