Galerie foto: Spectacol pe terenul Gloriei

Echipa din Valea Domanului a administrat în această după-amiază, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii a III-a de fotbal, o înfrângere severă concitadinei din Govândari, 6-0 (3-0), la capătul unui joc fără istoric.  

Elevii lui Leo Doană au răzbunat eşecul de runda trecută tocmai pe terenul Gloriei, o echipă sub culorile căreia evoluează mai mulţi tineri cedaţi din Valea Domanului. Cu un picior în Liga a IV-a, formaţia din Govândari s-a ţinut bine timp de jumătate de oră, dar golul lui Beloescu din minutul 35 le-a turnat plumb în picioare, în timp ce pe rosso-neri i-a descătuşat. Doană şi Oncică, în minutele 43 şi 45, au rezolvat meciul până la pauză, dar pofta de gol a atacanţilor lui Doană nu s-a potolit aici.

Biţiş a făcut 4-0 în minutul 77, cu o execuţie de excepţie, la vinclu, demonstrând că nu degeaba are destule prezenţe în eşaloanele superioare. Tot vârful venit în iarnă a majorat scorul la 5-0 cu opt minute înainte de final. Breşneni a închis tabela cu un sec 6-0, după o execuţie de fineţe, cel puţin la fel de frumoasă ca prima semnată de Biţiş.