Doană, mulţumit de achiziţiile din iarnă

Antrenorul lui CSM Reşiţa a tras primele concluzii după ce i-a văzut la treabă, în primele două etape ale returului, pe jucătorii nou veniţi în Valea Domanului. Tehnicianul este optimist şi anticipează un parcurs bun al echipei.

 

CSM Reşiţa se prezintă într-o alcătuire mult schimbată faţă de prima parte a campionatului. Uţiu, Oncică, Beloescu şi Biţiş şi-au făcut loc în primul unsprezece şi dacă în primul joc, cu CFR Simeria, nu se poate spune că au dat satisfacţie, ieri, ultimii trei şi-au trecut numele pe lista marcatorilor, în victoria zdrobitoare cu Gloria, 6-0. „După primul joc, cel cu Simeria, în care am pierdut acasă, nu pot spune că am fost mulţumit, dar după cum ştiţi, din cauza zăpezii noi nu am putut să ne pregătim pe un teren adecvat. Sperăm să ne revenim şi să creştem în joc de la o etapă la alta”, a declarat Leo Doană.

Tehnicianul are încredere în actualul lot de jucători şi este convins că CSM poate termina în primele locuri. „Nu mai există meciuri uşoare şi meciuri grele, dar eu sper să ajungem cât mai sus, pentru că, în opinia mea, avem jucători de valoare. Au nevoie doar de încredere pentru că sunt tineri”, a spus Doană. Acesta a comentat şi situaţia portarului Giurcanu, care nu a făcut parte din lotul pentru meciul cu Gloria. „Am luat această decizie de a-l lăsa în afara lotului pentru că el a greşit la meciul trecut şi se impunea o măsură”, a punctat antrenorul.