Muncitorul, mult peste nivelul Ligii a IV-a

Echipa pregătită de Viorel Lolea a făcut scor într-un meci din etapa a 18-a a campionatului județean, 6-2, pe propriul teren, cu Minerul Anina, și continuă seria fantastică a victoriilor.

 

Muncitorul este lider autoritar în Liga a IV-a din Caraș-Severin cu maximum de puncte după ce a înregistrat astăzi a 17-a victorie din tot atâtea partide disputate. Minerul Anina nu a reușit să pună niciun fel de probleme, dar partida a fost una agreabilă pentru publicul spectator, care a văzut nu mai puțin de opt goluri și numeroase ocazii de poartă. Echipa lui Lolea și-a arătat superioritatea netă încă din minutul 3, când Dumitru a marcat pentru 1-0. Minerii au fost îngenuncheați încă de la pauză, când scorul era 4-0 pentru gazde, după ce au mai înscris Anthony, Vasiliu și Zgăbei. Străin a redus din handicap în minutul 53, dar la faza imediat următoare, Filimon a refăcut din nou diferența de patru goluri. Străin a mai marcat odată, pentru 5-2, în minutul 84, dar tabela a fost închisă de Mateiaș, 6-2.

„Țin să-mi felicit băieții pentru atitudine și, nu în ultimul rând, pentru concentrarea de care au dat dovadă, pentru că este foarte important să încercăm să-i ținem cu picioarele pe pământ. Ar fi foarte frumos să terminăm acest campionat numai cu victorii, lucru care nu știu dacă s-a mai întâmplat, iar la meciul de baraj să obținem promovarea”, a declarat Viorel Lolea, antrenorul Muncitorului. Marian Meșinschi, omul de pe banca Aninei, a recunoscut că nu și-a pus prea multe speranțe în acest meci. “Muncitorul este fără îndoială cea mai bună echipă din campionat. E foarte bine organizată în același timp și nu are adversar”, a declarat Meșinschi.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629293036230″]