Romeo Dunca, un președinte de nota 10+!

„Profesor” de administrație publică pentru bunul său prieten, Nelu Popa i-a acordat notă maximă lui Romeo Dunca pentru deciziile adoptate și strategiile pregătite în debutul mandatului său de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Primarul Reșiței și-a asumat rolul de îndrumător al lui Romeo Dunca, acesta fiind intrat de puțin timp atât în scena politică, precum și în administrația publică, domenii în care funcționează mai greu sau chiar deloc regulile cu care este obișnuit în mediul de afaceri. Potrivit lui Popa, noul președinte CJ s-a descurcat excelent în primele luni de mandat. „I-aș acorda un 10+ pentru cum s-a descurcat până acum! Romeo Dunca învață foarte repede și veți fi surprinși de viteza cu care va dezvolta lucrurile în județul Caraș-Severin, asta vă spun cu siguranță. Este un om care învață extrem de repede lucruri”, l-a evaluat Nelu Popa.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Romeo Dunca a ținut să explice cum colaborează cu edilul-șef și până la ce nivel se poate implica acesta în problemele Consiliului Județean. Asta ca să nu mai existe voci care să spună că, de fapt, adevăratul șef al județului e Nelu Popa. „Este neînțelegerea oamenilor care judecă acest lucru. Dacă ai un om care are rezultate, care știe, de ce să nu te lipsești de el?! Nu ai decât de câștigat. Nelu Popa nu îmi face regulile la Consiliul Județean, eu nu fac regulile la Primăria Reșița, vorbim foarte mult, ne consultăm, eu pe problemele mele, el pe problemele lui și luăm deciziile cele mai bune pentru cele două instituții. Dacă aici am avut un loc să îi zicem întunecat și rece și dincolo am avut un loc luminos și cald, când am deschis ușa cine a câștigat?! Unde s-a încălzit și unde s-a luminat? În locația unde a fost întuneric și frig. Această colaborare între noi este benefică atât Consiliului Județean, cât și Primăriei Reșița”, a comentat președintele Dunca.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/