Romeo Dunca, un optimist! Pe drumul Secășeni-Grădinari începe asfaltarea la finalul lunii septembrie!

secaseni gradinari ticvani

Deși termenul de finalizare a lucrării pe drumul Secășeni-Grădinari a tot fost decalat, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a avut săptămâna aceasta o declarație îndrăzneață: asfaltarea începe la finalul lunii, iar la mijloc de octombrie totul va fi gata!

Deși ultima dată se vorbea chiar de luna februarie a anului viitor, se pare că, în opinia lui Romeo Dunca, lucrurile se vor mișca mult mai repede pe Drumul Județean 581, pe tronsonul cuprins între Secășeni și Grădinari. Președintele Consiliului Județean este atât de optimist încât spune că luna aceasta se va începe asfaltarea, iar totul va dura circa două săptămâni!

„Eu cred că până la finalul lunii septembrie se începe asfaltarea. În momentul în care se începe asfaltarea, ea curge. 8 kilometri ar trebui să se termine în 10-15 zile. Justificarea pe care mi-a adus-o reprezentantul firmei respective a fost că, în momentul în care se mobilizează acolo utilaje aferente procesului de asfaltare, lucrurile trebuie să înceapă și să se termine. Faptul că încă nu s-a rezolvat cu acei stâlpi, pe care Electrica nu i-a luat din drum, îi pune în imposibilitatea de a începe pentru că nu știu exact când vor termina. Indiferent ce se va întâmpla, eu zic că joia cealaltă (n.r. în 23 septembrie) ar trebui să înceapă lucrările de asfaltare care se vor termina în două săptămâni.”, a spus Romeo Dunca, întrebat dacă asfaltarea va fi gata până la 1 decembrie pe unul dintre drumurile de coșmar ale județului.