Romeo Dunca: Să vă ia naiba de profitori! Mașina pe care o folosesc are aproape 400.000 km!

dunca touareg

Șeful Consiliului Județean Caraș-Severin e total nemulțumit că mașina instituției pe care o are la dispoziție nu mai e de mult nouă-nouță, în timp ce la Intercom Deșeuri ar exista trei autoturisme noi!

Romeo Dunca e de-a dreptul scandalizat de faptul că administrația publică județeană are posibilitatea să folosească doar 6 autoturisme. Și alea cu mulți kilometri la bord. „Cea pe care o folosește subsemnatul are aproape 400.000 km. Biroul de urbanism nu are mașină. Inspectorii pleacă pe teren, de ani de zile, cu mașina lor și cu benzina lor… Din acest motiv, doamna Arhitect Șef  Munteanu a făcut demersuri la minister și i-a fost alocată una din cele confiscate de ANAF. Un BMW  X5 din 2008 cu 300.000 km. Scoasă din uz acum 3 ani, am preluat-o având cutia de viteze nefuncțională.”, se plânge președintele CJ pe pagina sa de Facebook. Mașina care îl nemulțumește atât de tare pe Romeo Dunca este un VW Touareg și e atât de proastă încât o împarte cu soția sa, aceasta fiind văzută foarte fericită, chiar entuziasmată, la volanul bolidului CJ.

1000x200 dacus 02

Romeo Dunca nu pozează însă fără motiv într-un umil președinte de consiliu județean. Vrea să arate cât de modest poate trăi el, în timp ce pesediștii ar căuta luxul plătit din bani publici. „Cum e posibil ca acest grup de profitori susținuți de PSD să încerce să ia de a bugetul județului 600.000 RON pe an??? Și la 6 angajați să aibă 5 mașini din care 3 noi??? Culmea tupeului, a prostiei și lăcomiei, acest Borduz, care de ani de zile încasează salarii fără sa facă nimic, mai trece în nota de fundamentare că are nevoie de parc auto nou pe motiv că urmează sa se apuce de lucru !!!! Păi cum? Până azi, de 8 ani ce naiba a făcut pentru salariul luat??? (…) Să vă ia naiba de profitori care nu ați înțeles că nu mai puteți suge din substanța acestui județ fără să transpirați pentru bunăstarea lui!”, a blestemat Dunca în scris.

publicitate si promovare online banner maxagro