Adrian Cican: Mafia din spitalul din Reșița trebuie stârpită începând cu unii medici!

cican adrian

E dispus să vină manager la Spitalul Județean de Urgență Reșița, să taie în carne vie și apoi să oprească hemoragia care îl ține de ani de zile la limita supraviețuirii!

A redresat spitalul din Caransebeș impunând un set de decizii foarte dure, care au generat scandaluri cu titanii în halate albe și procese în instanță, dar care au dat rezultate. Face în prezent adevărate minuni la Spitalul Municipal Orșova, care concurează cu unitățile spitalicești din mediul privat. Într-o zi se vede ministru al sănătății, iar pentru asta are nevoie de un CV cât mai bogat, de rezultate manageriale de excepție. Spune că știe, poate și face. Și mai spune că ar fi dispus să vină manager la cel mai mare spital din Caraș-Severin. Condiția e să se organizeze concurs, să participe și să-și pună apoi semnătura pe un contract de management valabil măcar patru ani. Interimatul de șase luni propus după demiterea Alinei Stancovici nu-l interesează. Pe bună dreptate. Adrian Cican, că despre el este vorba, are deja date despre situația economică, despre organigrama spitalului, despre ambulatoriul care numai de stat nu mai e și cunoaște motivele pentru care Județeanul înregistrează datorii de la o lună la alta. În plus, cunoaște rețeta care a dat deja rezultate la Caransebeș. Garantează, practic, că există tratament, că Spitalul Județean de Urgență din Reșița poate scăpa de perfuziile prin care, când și când, se mai pompează bani pentru minima supraviețuire.

publicitate ziar expresb 1000x100

Adrian Cican a ținut să-i contrazică pe cei care susțin că Alina Stancovici nu are absolut nicio vină în situația grea de la Județean și că nu există soluții indiferent cum s-ar numi managerul. „Era cel mai bun manager din țară și nu știam noi?! Mafia din spitalul din Reșița trebuie stârpită începând cu unii medici și mulți din personalul medical și nemedical! Restructurarea și stoparea arieratelor este posibilă!”, a anunțat Cican.