Romeo Dunca: Nu mă interesează politica deloc! N-am eu nicio treabă!

untitled design set 970x90 px

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin nu e interesat să ocupe vreo funcție la viitoarele alegeri în cadrul filialei județene PNL!

 În ciuda faptului că a fost ales din postura de candidat al liberalilor pentru șefia Consiliului Județean și că și-a impus dorințele trecând deja în câteva rânduri peste regulile partidului, Romeo Dunca anunță că nu va fi interesat niciodată de politică sau de vreo funcție în partid. Cu atât mai puțin la viitoarele alegeri, anunțate pentru vara aceasta. „Nu mă interesează politica deloc. N-am eu nicio treabă. Ce să fac, slalom, să-i mulțumesc pe toți?! Nu! Chiar mă interesează să se facă bine județul și se poate. O să-l facem chiar dacă ne luptăm cu mult mai mulți decât mă așteptam pentru că răul este omniprezent”, a explicat președintele CJ.

Cum se va face bine Caraș-Severinul, un județ atât de corupt și cu atât de multe probleme, cum l-a cunoscut Romeo Dunca?! „Nu doar cu bani, trebuie să fie o normalitate între administrație și cetățean. Administratorul trebuie să fie cinstit în ceea ce promite și trebuie să cheltuie banii chiar în interesul cetățeanului. Nu trebuie să ne lăsăm destinele pe mâna oamenilor care n-au făcut nimic în viață pentru că ei nu o să facă nimic nici aici. Domnul Ilie Bolojan e foarte bogat nu prin ceea ce posedă material. A face mult în viață înseamnă a fi cunoscut și respectat de vecini spre exemplu. Bolojan s-ar putea să trebuiască să dea niște bani înapoi din fondurile europene accesate?! Păi ce, noi ne uităm la ce trebuie să dea el înapoi?! Ne uităm la cât rămâne!”, a comentat Dunca pentru expressdebanat.ro.