Romeo Dunca: „Nu avem nevoie de trădători! Vrem un om întreg la minte, vertical!”

dunca romeo (5)
banner publicitar

Liberalii nu oferă nicio funcție sau vreun alt avantaj consilierului sau consilierilor județeni PSD, Pro România ori PMP care ar vota alături de Grupul PNL! Să o facă din convingere!

Cam asta a explicat președintele Romeo Dunca după ce Nelu Popa i-a promis că va rezolva el problema majorității în Consiliul Județean Caraș-Severin. „Noi am vrea să găsim un om întreg la minte, vertical, care are posibilitatea să voteze după cum îi dictează conștiința, în folosul cetățenilor și conform promisiunilor făcute în campania electorală. Noi nu avem nevoie de trădători, noi avem nevoie de oameni, consilieri indiferent cărui partid aparțin, care să fie întregi la minte și să nu fie manevrați ca niște păpuși Muppets, care să răspundă numai la comenzile sforarilor din stânga sau din dreapta.”, a detaliat Romeo Dunca pentru expressdebanat.ro.

Cine ar putea să fie acel sau acei consilieri? Președintele CJ a dezvăluit un prim nume la care se gândește: doctorul Caius Diaconescu, membru Pro România. „Sunt mai mulți consilieri județeni pe care îi văd că, atunci când trebuie să facă inepții, să voteze sau să se opună, li se mărește mărului lui Adam. Se vede că oamenii ar vrea, își doresc, dar sunt înregimentați, sunt obișnuiți cu disciplina de partid. Ce o să spună domnul doctor Diaconescu, care e o persoană apreciată în comunitate? Va exploda într-o zi.”, a afirmat Dunca.

Caius Diaconescu a fost la un moment dat membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Reșița. A fost schimbat de majoritatea liberală. Romeo Dunca spune că nu l-a reevaluat acum de omul Diaconescu, ci că a sancționat atunci modul în care consilierul județean ar fi răspuns sarcinilor de partid și nu intereselor spitalului. „Tot timpul am spus că e un băiat întreg la minte, doar că el are problemele de supunere față de partid. El nici nu-și dă seama ce putere are ca și cetățean și ca factor de imagine într-o comunitate în care e apreciat ca și medic. Atunci era prea inflamat de poruncile pesediste, dar acum și-a mai revenit.”, a conchis Romeo Dunca.