Autoturism răsturnat în afara părții carosabile pe DN 58B

elicopter smurd
promovare online Timisoara Casa Auto

Un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane a avut loc în această după-amiază la ieșire din localitatea Berzovia.

A fost solicitată intervenția elicopterului SMURD în această după-amiază pe DN 58 B, între localitățile Berzovia și Gherteniș, unde un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. În interiorul autoturismului se aflau două persoane, care, deși conștiente, au rămas încarcerate. A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea victimelor, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin, care au trimis la fața locului o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare. În ajutor, au venit două ambulanțe ale Serviciului Județean, dar și elicopterul SMURD.

„Ambele victime vor fi transportate la spital: una de către ambulanța SAJ Caraș-Severin, la Unitatea de Primiri Urgențe Reșița, iar cea de-a doua, de către elicopterul SMURD, la spitalul din Timișoara.”, mai precizează ISU „Semenic”.

promovare banner maxagro

accident berzovia ghertenis

FOTO: ISU „Semenic”

publicitate tmc 640