„Romeo Dunca n-are nevoie să fie pus la punct și nici nu cred că poate fi pus la punct!”

mihaela dragila
banner publicitar

Șefa organizației de femei din PNL Caraș-Severin, profesoara Mihaela Drăgilă, și-a învățat lecția după ce l-a deranjat pe președintele Consiliului Județean Caraș-Severin: Nu e nu întotdeauna bine înțeles, dar e bine intenționat!

Primarul comunei Lăpușnicu Mare a avut intervenții corecte în ședințele de partid și a criticat în mai multe rânduri acțiunile lui Romeo Dunca. Șeful județului nu suportă însă astfel de „obrăznicii”. „A mă transforma în țintă la reproșurile doamnei Dragilă ori să ascult sfaturile lui Daniel Surdu sau, mai aiurea, să ajung chiar ținta dlui Ghiță Românul (n.r. – Gheorghe Românu, fostul primar al orașului Anina) că nu răspund la telefon și am uitat că el m-a votat, e un pic exagerat.”, a transmis Romeo Dunca odată cu anunțul demisiei sale din PNL, începând cu prima zi după încheierea mandatului de președinte. Mihaela Drăgilă pare să se fi conformat și să-l fi reevaluat pe Romeo Dunca.

„Munca și eforturile unui om bine intenționat, dar nu întotdeauna bine înțeles, nu merită să sufere nici din acțiunile inamicilor ce-l sabotează din toate unghiurile (din presă inclusiv), și nici din inacțiunile prietenilor sau aliaților, așa cum eu, de pildă, mă aflu. Știrea că eu l-aș fi pus la punct pe Romeo Dunca , e cât se poate de falsă. Romeo Dunca n-are nevoie să fie pus la punct și nici nu cred că poate fi pus la punct, având în vedere că deține perfect funcționale capacități de orientare în viață și, implicit știe să evite tot ce nu-i produce avantaj. Ceea ce totuși s-a întâmplat, a fost faptul că am pus punctul pe i într-o chestiune delicată și de prea multă vreme nesoluționată, în care președintele are o opinie, iar eu alta, și, pt că nu avem de gând sa lăsam experții sau avocații să prospere facil, am discutat-o și dezbătut-o într-un mod ce unora le-a părut de mirat, de exagerat și apoi de exploatat mediatic și politic.”, a scris profesoara Drăgilă pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Liberala care l-a pus la punct pe Dunca, reconfirmată la șefia organizației de femei!