Liberala care l-a pus la punct pe Dunca, reconfirmată la șefia organizației de femei!

mihaela dragila marcel vela
banner publicitar

Mihaela Drăgilă, primarul comunei Lăpușnicu Mare, a primit un nou vot de încredere și susținere din partea președintelui PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, dar și din partea colegelor din organizația județeană de femei a partidului!

Profesoara Drăgilă a renunțat în mai multe rânduri la eleganța care o caracterizează și i-a spus în față lui Romeo Dunca, în ședințele PNL, că e un președinte de Consiliu Județean slab și caraghios și l-a taxat pentru ieșirile sale mârlănești. I-a spus că face rău partidului și județului prin modul în care înțelege să se manifeste. Dar cine e ea, Mihaela Drăgilă, să-l pună la punct pe ditamai președintele?! Cuvintele ce i-au fost adresate de către șeful județului sunt greu de reprodus. Doamnele și domnișoarele din PNL Caraș-Severin au însă bărbăția pe care n-au dovedit-o colegii lor. Colegi care au pus capul în pământ de fiecare dată când au fost jigniți și umiliți de președintele urmărit penal pentru abuz în serviciu, dar care dă cu pumnul în masă la ședințele de partid când cineva i se împotrivește poruncilor.

Revenind la Mihaela Drăgilă, ieri, la Băile Herculane, a avut loc ședința Comitetului de Coordonare Județean al Organizației Femeilor Liberale din Filiala Partidului Național Liberal Caraș-Severin. „A fost prezentată activitatea doamnelor din OFL și evaluată reprezentarea lor în managementul politic, fiind apreciată implicarea în număr tot mai mare în structurile de conducere și în administrația publică. Totodată, s-a ales și noul Biroul Politic al OFL, care va coordona organizația în următorul mandat de patru ani. Astfel, primarul comunei Lăpușnicu Mare, profesoara Mihaela Drăgila, a fost reconfirmată în funcția de președinte al OFL Caraș-Severin. În cele două funcții de prim-vicepreședine au fost alese Mădălina Chiosa, viceprimarul municipiului Reșița și Lorena Ion, city managerul orasului Oravița, iar ca secretar general Cristina Neacșu și secretar trezorier Doina Vrăjitoru.”, a declarat senatorul Marcel Vela.

Magda Ciurea (primarul comunei Ramna), Adriana Sărăor (primarul comunei Fârliug), Cornelia Fetea, Viviana Iacob, Lucia Peia, Maria Ponețchi, Daniela Românu, Maria Spausta, Delia Tulea și Gabriela Coșoveanu au fost alese în funcțiile de vicepreședinte.

Membre ale noului Birou Politic au mai fost alese Liliana Blujdea, Luciana Bona, Vasilica Cîrnu, Geta Chera, Maria Dinulescu, Dorina Iosif, Nadira Nica, Mirabela Nicola, Carina Pristavu,  Gabriela Răducanu, Carina Spătaru și Andra Stroe, iar ca Secretar general adjunct Antinia Iovanovici și Nadia Pasici.