Romeo Dunca, mesaj adresat electoratului din Moldova Nouă: „Aţi avut 30 de ani să vedeţi ce au făcut, aveţi patru ani de acum încolo să mergeţi tot cu ei sau să schimbaţi ceva”

Acuzat de adversarii politici că nu ar avea niciun drept să ocupe cel mai înalt fotoliu administrativ din Caraș-Severin, omul de afaceri, Romeo Dunca, prezent weekendul trecut în orașul de la Dunăre, a ținut să le transmită oamenilor atât motivul care l-a-mpins să încerce să schimbe destinele cărășenilor în următorii patru ani, dar mai ales ce anume îi dă dreptul de a candida pentru șefia Consiliului Județean.

„Am plătit taxe și impozite în Timiș, iar toți banii adunați în Timiș i-am investit în Muntele Mic, în județul Caraș-Severin. Acest lucru îmi dreptul și obligația să mă implic pentru că știu care e buba județului: nu lipsa de bani, nu lipsa de fonduri, ci modul defectuos, mișelesc în a-i cheltui. Județul Caraș-Severin are câteva probleme mari: hoția, minciuna și incompetența. Ele sunt cele care consumă banul public și aveți rezultatul.”, a afirmat Romeo Dunca în cadrul discursului susținut pe faleza Dunării.

Mai mult decât atât, cu ocazia alegerilor din 27 septembrie, Dunca a scos în evidență că acum este momentul decisiv pentru fiecare cetățean, acesta punctând că ține de decizia fiecăruia dacă vrea să meargă pe același drum pe care a mers în ultimii 30 de ani sau dacă e timpul să se producă o schimbare:

„De 30 de ani, aceiași oameni conduc, asta deși au trecut și alte partide pe la putere, dar în birourile ministerelor, în toate deconcentratele, peste tot e aceeași structură comunistă, aceeași structură securistă. Ei au fost și ei nu vor mai fi dacă dumneavoastră hotărâți acest lucru. Ați avut 30 de ani să vedeți ce au făcut, aveți patru ani de acum încolo să mergeți tot cu ei sau să schimbați ceva!”.

(E).