Romeo Dunca, la un pas de abuz în serviciu? „E fals, chiar mă gândesc la soarta pacienților!”

dunca crina
untitled design set 970x90 px

Încercările repetate de a o înlocui pe Alina Stancovici din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Reșița l-ar împinge pe președintele Consiliului Județean Caraș-Severin în afara legii!

Social-democratul Ioan Crina l-a avertizat chiar în plenul CJ pe președintele Romeo Dunca să renunțe la ambiția de a o schimba pe Alina Stancovici pentru a nu risca să răspundă penal. „Ce faceți la spital e circotecă! Iar doriți să-l înlocuiți pe domnul Bașag, să puneți alt consilier care să voteze ce vrea Dunca. Direct și personal, să schimbe managerul! Sunteți la un pas de abuz în serviciu și de a folosi Consiliul Județean în interesul propriu! Nu vă mai place de domnul Bașag că nu mai votează cum vreți dvs.!”, l-a acuzat consilierul județean pe Romeo Dunca.

Problemele nerezolvate de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, s-a apărat președintele CJ, sunt cele care impun schimbarea managerului, nu ambițiile sale personale. „E fals că am ceva personal cu doamna Stancovici. Eu chiar mă gândesc la soarta pacienților și a cetățenilor care nu pot să-și rezolve problemele medicale aici, în județ, din cauza unui management de foarte proastă calitate. Eu cred că toată structura care susține acest management prost are la bază scurgeri de bani din acest spital. Altfel nu există logică. Am fost partizanul doamnei Stancovici în 2020, am acordat 11 milioane de lei din 2020 până acum, e dovada că am vrut.”, a replicat Dunca.

publicitate ziar expresb 1000x100

Până când se vor lămuri membrii Consiliului de Administrație de la spital cum au votat, pentru sau împotriva revocării managerului din funcție, Romeo Dunca nu va semna nicio dispoziție. În schimb, a dat iar de lucru procurorilor. De data asta pentru posibila comitere a infracțiunii de fals în înscrisuri.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/