Doi saci de facturi, abandonați într-o stație de autobuz din Reșița!

facturi banca resita (2)
1000x100 Cuib de vise 1000x100

Doi saci plini cu facturi au fost pur și simplu abandonați într-o stație de autobuz de pe bulevardul Muncii din Reșița.

Facturile aparțineau companiilor de gaz, de curent sau unor bănci, fiind destinate clienților din Reșița. Numai că ele nu au mai ajuns la destinatari, ci au fost abandonate de curier pe o bancă, într-o stație de autobuz. Postarea reșițencei care a descoperit totul miercuri, aproape de miezul nopții, a devenit rapid virală, având sute de distribuiri. „Pink Post, ce se întâmplă???? Facturile oamenilor din Reșița, într-o stație de autobuz pe B-dul Muncii!!!”, este mesajul care a însoțit postarea pe Facebook.

facturi banca resita (1)

Pentru a descoperi ce s-a întâmplat, ne-am îndreptat și noi spre Pink Post, „cel mai mare operator privat de servicii poștale din România – de 13 ani în domeniu”, așa cum se arată pe pagina de internet a companiei.

STPT job 1000x200

„Referitor la situația semnalată, vă informăm că, în urma investigațiilor realizate de către Departamentul Control Intern al societății, s-a constatat că acest incident a apărut pe fondul unei neglijențe a unui angajat al companiei noastre. Colegii noștri din Reșița au recuperat plicurile respective și au remediat urgent situația, iar angajatul în cauză a fost sancționat disciplinar.”, au transmis reprezentanții companiei pentru Express de Banat.

Din fericire, fiind vorba despre o stație de autobuz acoperită, facturile au fost ferite de ploaie. Ele vor ajunge la clienții din Reșița doar un pic „aburite” după orele petrecute afară, în noapte,… așteptând autobuzul.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/