Romeo Dunca, hoțului de hoț îi e frică! Marcel Vela crede același lucru despre șeful Apelor Române?!

silviu hurduzeu (2)

Deputatul Silviu Hurduzeu îl acuză de lipsă de fair-play pe președintele Consiliului Județean Caraș-Severin după ce acesta s-a apucat să arunce cu noroi în noul director al Apelor Române, cărășeanul Gabriel Știka.  

Dunca s-a arătat îngrijorat că omul pe care l-a forțat să plece de la Direcția de Drumuri Județene va întoarce spatele județului din postura de șef al Apelor Române. Mai mult decât atât, a avertizat că Știka ar fi urmărit penal! Informația n-a fost confirmată, cel puțin până acum, de vreo unitate de parchet, iar Hurduzeu spune că nu poate fi adevărată, numirea într-o funcție atât de importantă presupunând un cazier curat-lacrimă. „Știți cum se spune în popor, hoțului de hoț îi e frică! În niciun caz Gabi Știka nu va proceda așa cum poate că ar proceda domnul Dunca. Dacă este să vorbim de răzbunări, tocmai el este cel care demonstrează în fiecare zi că nu urmărește altceva decât să se răzbune. În primul rând, la depunerea unei solicitări pentru a se emite un aviz, directorul general nu poate bloca eliberarea avizului. Sub nicio formă un director general al unei instituții avizatoare, cum este Administrația Națională Apelor Române, nu poate bloca eliberarea unui aviz pentru că am vorbi de un abuz. Referitor la o eventuală urmărire penală, toate funcțiile la nivel central nu pot fi ocupate decât după anumite verificări și dacă ar fi existat o astfel de suspiciune, probabil că Gabi Știka nu ar fi fost numit în această funcție!”, a comentat parlamentarul PSD.

Hurduzeu îi recomandă lui Dunca să vadă în Gabriel Știka un avantaj pentru Caraș-Severin deoarece e convins că va ajuta județul în care trăiește și care l-a propulsat spre capitală, într-o funcție atât de importantă. Și, totodată, îi atrage atenția șefului CJ că PSD și PNL se află într-o coaliție de guvernare, aceste funcții fiind negociate și agreate de liderii celor două partide. Numirea a fost făcută într-un guvern de coaliție PNL-PSD. DIICOT a luat directori de la Direcția de Drumuri puși de dânsul, de Romeo Dunca, nu de mine. Gabi Știka, în mandatul lui, nu a fost căutat de instituțiile statului. Mi se pare lipsit de fair-play și chiar aș întreba conducerea organizației PNL dacă are același punct de vedere, pentru că e vorba de o numire la nivel central a organizației județene.”, a adăugat președintele PSD Caraș-Severin.

 

banner 970 x 250