Romeo Dunca face echipă cu Marius Isac! Viceprimarul de la Caransebeș, viitorul vicepreședinte al Consiliului Județean

Candidatul liberal la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a prezentat astăzi lista celor cu care vrea să facă echipă din postura de consilieri județeni. Poate cel mai important nume este Marius Isac, viceprimarul de la Caransebeș, pe care Romeo Dunca îl dorește vicepreședinte.

Partidul Național Liberal Caraș-Severin are o listă de 38 de consilieri județeni, printre liberalii selectați fiind și nume noi. Pe două dintre ele le-a ales Romeo Dunca, după cum singur a declarat astăzi într-o conferință de presă. Este vorba despre vechiul său prieten și partener de expediții Cornel Galescu, aflat pe locul 5 pe listă, și Marius Isac, viceprimarul de la Caransebeș, care ocupă o poziție mai joasă – 8 – însă pe care Romeo Dunca vrea să-l facă vicepreședinte de CJ. „Propunerea mea i s-a părut ceva greu de explicat. M-a sunat două zile să mă întrebe: «Domnule Dunca, să înțeleg și eu, de ce ați făcut lucrul acesta?». I-am spus: «Este simplu. Cred în tine, doresc să mă ajuți, sper că o vei face cu onestitate».”

Candidatul PNL la șefia CJ spune că are încredere în partidul în care a intrat de scurtă vreme, considerând că i se va da libertate în decizii, așa cum i s-a dat și la întocmirea listei de consilieri județeni, când a vrut să îi includă pe cei doi în cursă.

„Oamenii au spus «dacă tu consideri că omul ăsta te poate ajuta, ai tot sprijinul», pentru că asta a fost și promisiunea, ăsta e și modul de a putea să mă implic și modul de a schimba ceva, așa cum văd eu lucrurile: să am libertatea să fac cum consider, să mă apropii de niște oameni în care cred fiindcă îi cunosc, pentru că și ceilalți cu siguranță sunt oameni care pot fi de folos și au calități, dar nu am avut posibilitatea să îi cunosc”, admite Romeo Dunca.

În politică deseori trebuie să se acționeze așa cum vrea șeful, fapt pe care îl cunoaște și candidatul liberal. Cu toate acestea, are convingerea că la PNL nu este și nu va fi așa, odată cu alegerea lui în funcția de președinte al Consiliului Județean.

„Dacă consilierii vor ridica mâna că așa le spune șeful de partid, va fi treaba lor. Eu am să susțin proiecte și acțiuni și cheltuieli pe care acești oameni, dacă nu le vor aproba, vor avea o problemă, înseamnă că nu mergem pe aceeași direcție. Eu vreau să fac treaba bine, să fac lucruri cinstit și oamenii aceștia sunt convins că mă vor sprijini. Nu că vor fi obligați să voteze”, a conchis Romeo Dunca, încrezător în echipa pe care, împreună cu mai vechii liberali, a conceput-o și pe care speră că locuitorii din Caraș-Severin vor pune ștampila în 27 septembrie.

Lisat completă a consilierilor județeni PNL:

 1. Ion Marcel Vela
 2. Romeo-Dan Dunca
 3. Ioan Popa
 4. Jaro Norbert Marșalic
 5. Cornel Galescu
 6. Ion Chisăliță
 7. Ovidiu Rădoi
 8. Marius-Adrian Isac
 9. Marius-Florin Beșliu
 10. Camelia-Elena Ene
 11. Ghiță Sporea
 12. Dan Stan
 13. Dumitru Rujan
 14. Vasile-Liviu Brumar
 15. Mircea Teodorescu
 16. Cristian Ciobanu
 17. Daniel-George Surdu
 18. Ovidiu-Cristian Chimigeriu
 19. Viorel Bașag
 20. Bogdan Miloș
 21. Nicu Bratosin
 22. Lucian-Mihail Dobre
 23. Ioan Cojocariu
 24. Șerban-Nicolae Vuia
 25. Viorel Lolea
 26. Doru-Sorin Coșei
 27. Daniel Corlan-Ivanici
 28. Adrian-Costinel Tănase
 29. Ion Cărpian
 30. Cornel-Gabriel Niță
 31. Călin-Ioan Grozăvescu
 32. Lavinia-Carina Pristavu
 33. Ileana-Elena Meteleaucă
 34. Petru-Petrișor Panescu
 35. Ilie Pîrvulescu
 36. Iustin-Doru Cîrdei
 37. Gheorghe Roma
 38. Adrian-Laurențiu Dacica