Romeo Dunca: Este exclus ca pe perioada mandatului meu să se circule pe drumuri mult mai bune în Caraș-Severin!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin își recunoaște neputința în problema drumurilor județene. Tot ce garantează e oprirea furtului!

Romeo Dunca nu are niciun plan spectaculos de pentru repararea și modernizarea drumurilor județene din Caraș-Severin, în momentul de față fiind mult mai preocupat să demonstreze că până acum s-a lucrat cu firme de casă, că s-au făcut lucrări de o calitate îndoielnică și că s-au decontat sume de bani pentru deși era evident că nu s-au respectat cerințele tehnice din caietele de sarcini.

Prezent în redacția Express de Banat și întrebat dacă se va circula pe drumuri județene mai bune pe perioada mandatului său, liberalul a fost cât se poate de sincer: „Nu, este exclus pe perioada mandatului meu să se circule pe drumuri mult mai bune. Noi cât putem să facem?! Noi ne chinuim să începem niște drumuri. Dj 608 l-au început cei dinainte, eu l-am urnit un pic. Dacă nu mă implicam direct mai dura poate vreo șase-opt luni și rămânea timpul de execuție mai mic. Dacă nu l-am terminat până în decembrie 2023 și nu am tras ultimul leu, tot ce e după 1 ianuarie 2024 plătim din buzunar. Vom porni multe lucruri, dar avem bani mult mai puțini, țara e mult mai săracă. Așa se întâmplă ciclic, vin unii, fac prăpăd, apoi vin alții și încep să repare. Cum?! Făcând economie tăind din stânga și din dreapta”.

leader board 728 x 90 px