Romeo Dunca: „E incorect să ne faceți habarniști! V-ați descalificat!”

romeo dunca (3)

Acuzat că a generat un scandal mediatic doar pentru a scăpa de Alina Stancovici, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin s-a apucat să-i țină lecții de management sanitar lui Adrian Cican, unul dintre cei mai apreciați manageri de spital din România!

Romeo Dunca n-a suportat să fie apostrofat în spațiul public de către Cican, cel care îl pusese la punct în scandalul de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, și i-a replicat prin intermediul Express de Banat: „Chiar aveam o părere bună despre acest domn. E incorect să ne faceți habarniști pentru că dorim să reducem personalul și fiindcă dumneavoastră nu înțelegeți că această reducere posibilă se va întâmpla în spitalul nou, care în proiect are doar 500 paturi. Nu 890! Nu ați fost atent la discuții. Despre spitalul nou era vorba.”

Deranjat de faptul că i se dau lui lecții, președintele CJ îi demonstrează fostului manager al spitalului de la Caransebeș că are variantă pentru a reduce semnificativ chiar și actuala organigramă a spitalului din Reșița. „Atâta timp cat gradul de ocupare al paturilor e de ani de zile la 50% e posibil ca reducând numărul de paturi, la 700 de exemplu, să se reducă imediat și numărul de personal aferent. Oricum și procentul de personal fără specialitate medicală e exagerat în spitalul nostru. Dar repet, e păcat ca v-ați descalificat. Doar așa, gratuit, dorind să faceți pe grozavul. Cât despre firma respectivă, imaginile vorbesc. Or fi ei grozavi, dar pe la alte mese…. Aici și prin acest mod de lucru e o mare rușine!”, a adăugat Romeo Dunca.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

CITEȘTE ȘI:

Cican, către Popa și Dunca: „E o măgărie, aberația unor habarniști! Lăsați gargara!”

banner 970 x 250