Cican, către Popa și Dunca: „E o măgărie, aberația unor habarniști! Lăsați gargara!”

adrian cican

Managerul Spitalului Municipal Orșova, fostul manager al spitalului din Caransebeș, îi desființează pe primarul Reșiței și pe președintele Consiliului Județean Caraș-Severin după ce aceștia au anunțat că spitalul din Reșița a fost la un pas să explodeze din cauza lucrărilor făcute de o firmă specializată în amenajarea terenurilor de golf.

Adrian Cican îi critică în termeni duri pe Nelu Popa și Romeo Dunca după ce aceștia s-au lăsat „intoxicați” cu informații eronate provenite de la sursele lor din Spitalul Județean de Urgență Reșița și au făcut o conferință de presă în care au lansat acuzații grave. La adresa firmei care a executat în regim de urgență lucrările la rețeaua de oxigen a Extensiei ATI Covid și a managerului spitalului, Alina Stancovici. „Mârșăvia iscusită a vorbelor o admir, dar să spui de firma de la Severin că este o firmă de apartament, este o măgărie! Această firmă, printre puținele acreditate pentru astfel de lucrări, a efectuat lucrări excelente la Spitalul Municipal Orșova, la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, deci nu denigrați această firmă!”, le-a transmis Cican celor doi. Managerul de la Orșova admite că imaginile prezentate de Popa și Dunca demonstrează că lucrarea nu e complet finalizată, dar spune că responsabilitatea e a celor care au semnat recepția și a celor care ar fi trebuit să repare pereții afectați, dar în niciun caz firma care a avut doar obligația executării rețelei de oxigen.

Adrian Cican îi avertizează totodată pe Popa și Dunca să nu se hazardeze nici cu viitorul spital județean, pentru că ar fi într-o gravă eroare astăzi. „În privința scăderii personalului de la 1200 la 700, pentru un număr de 850 de paturi este o aberație tipic comunistoidă, adică a unor habarniști! Pot preda lecții de management gratuite privind actualul spital și viitorul spital. Restul discuțiilor sunt sterile, fără efect asupra pacienților. Apropo, ce treabă are ministrul Rafila??? Spitalul este în subordinea Consiliului Județean Caraș-Severin. Adică a lui Dunca! Lăsați gargara!”, a mai comentat Adrian Cican.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)