Romeo Dunca, despre angajații din Consiliul Județean Caraș-Severin: „Chiar dacă pierd 300-400 de voturi, aici va rămâne cine muncește”

Direct, așa cum îl știe toată lumea, candidatul PNL la Consiliul Județean Caraș-Severin, omul de afaceri Romeo Dunca, atrage atenția asupra faptului că, dacă va ajunge să conducă forul județean, trebuie să se schimbe mentalitatea angajaților.

În opinia lui Dunca, nu este suficient să atragi fonduri europene, ci trebuie o implicare a tuturor primăriilor și structurilor Consiliului Județean.

„Nu v-am spus că vreau drumuri, vreau fonduri europene, echipă de accesat fonduri europene, să le răsturnăm peste toate primăriile, pentru că nu sunt pregătite. Gândiți-vă că vin 80 de miliarde de euro. Exact cum vine la alimentară și aduce marfă. Asta nu înseamnă că o ai în frigider. Trebuie să te duci, să faci niște eforturi, să pui în plase, să plătești. Așa va fi și cu banii ăștia, ei vor fi la dispoziția noastră. Cele 17 miliarde pe care le avem să le plătim în următorii 7 ani cu siguranță le vom plăti până la ultimul cent, pentru că regulile sunt clare. Noi suntem obligați să respectăm pentru că ei știu să ne strângă la coarda sensibilă.”, este de părere candidatul PNL.

Referindu-se la fondurile europene, Romeo Dunca este la fel de categoric, gândindu-se încă de pe acum la înființarea unui serviciu pentru accesarea de fonduri europene.

„Una dintre direcțiile mele la Consiliul Județean va fi realizarea unui serviciu de accesare de fonduri europene. De asta și stau pe lângă Nelu Popa. Nu îi fur echipa. Eu de la cine să iau? O să mă mai ajute, că până la urmă și Reșița este din județul Caraș, dar vreau să îmi dea, de exemplu, lista celor incompetenți pe care i-a trimis afară din Primărie. Să îmi dea să văd pentru că s-au adăpostit aici. Chiar dacă pierd 300-400 de voturi, aici va rămâne cine muncește. Oamenii muncesc, ei sunt pregătiți, trebuie puși într-o conjunctură în care ei să poată să își desfășoare activitatea cinstit. Dacă șeful e hoț, ei ce să mai facă? Mai găsesc și ei să nu vină la serviciu, să plece mai devreme, nu e vina angajatului, este a celui care organizează.”, a explicat Romeo Dunca.

(E)