Preșcolarii din Ghiroda mai rămân acasă din cauză că Primăria nu a reușit să recepționeze lucrările din grădiniță

Încă o grădiniță din județul Timiș anunță că nu îi va putea primi pe preșcolari în 14 septembrie, atunci când începe noul an școlar la nivel național. Lucrările de renovare nu sunt încă recepționate, așa că micuții sunt așteptați în sălile de clasă după 20 septembrie. 

Școlile și grădinițele din întreaga țară nu au mai funcționat la fel ca în anii trecuți de la mijlocul lunii martie, când Guvernul a instituit stare de urgență.

„Se amână începerea cursurilor la grădinița din Ghiroda până în 21 septembrie! Această decizie a fost luată împreună cu conducerea școlii din Ghiroda și cu înștiințarea Inspectoratului Școlar Județean Timiș, având în vedere faptul că procedura de recepție a lucrărilor încă nu a fost finalizată. Din data de 21 clasele vor fi pregătite să îi primească pe micuți cu toate puse la punct!”, anunță cei de la Primăria Ghiroda.

leader board 728 x 90 px

Pe de altă parte, autoritățile spun că fiecare elev care frecventează cursurile la școlile din Ghiroda și Giarmata Vii va primi în 14 septembrie câte o tabletă.

În urmă cu o zi, Primăria Dudeștii Noi a anunțat că grădinița din comună rămâne închisă încă două săptămâni, tot din cauza unor lucrări care nu sunt gata.