Școala începe cu două săptămâni mai târziu la o grădiniță din județul Timiș! 

Vacanța prelungită pentru preșcolarii din comuna Dudeștii Noi. Micuții nu se vor întoarce la școală în 14 septembrie deoarece noua Grădinița cu Program Prelungit nu poate să primească oaspeți. Lucrările nu au fost finalizate, iar oficialii din comună spun că abia în 28 septembrie își va deschide porțile.

Clădirea este finalizată, dar încă se lucrează la spațiul din jurul clădirii. De asemenea, branșamentele la apă și curent încă nu au fost realizate.

„Vă facem cunoscut faptul că Primăria comunei Dudeștii Noi, împreună cu conducerea Școlii Dudeștii Noi, și cu înștiințarea prealabilă a Inspectoratului Școlar Județean Timiș, s-a hotărât amânarea începerii cursurilor Gradiniței cu Program Prelungit Dudestii Noi cu două săptămâni, având în vedere faptul că investiția de edificare a clădirii Grădiniței cu Program Prelungit Dudestii Noi se află încă în derulare, și deși s-a încercat finalizarea lucrărilor și recepția acestora până la data de 11.09.2020, acest lucru în final nu a putut fi realizat. Primăria comunei Dudeștii Noi va continua să facă toate diligențele necesare ca Grădinița cu Program Prelungit Dudeștii Noi să își înceapă activitatea în data de 28.09.2020”, transmit reprezentanții Primăriei Dudeștii Noi.

Proiectul este finanțat cu fonduri europene, iar până în 28 septembrie, cei mici vor rămâne în vacanță pentru că fosta grădinița este deja demolată.

upt 1000x100