Romeo Dunca: Am susținerea PNL! Nu cred că domnul Vela nu mă va sprijini!

dunca e convins de sustinerea lui marcel vela
untitled design set 970x90 px

Președintele CJ Caraș-Severin e convins că va candida sub sigla PNL pentru un nou mandat, chiar dacă partidul a amânat nominalizarea și a anunțat că face sondaj. Abia la anul!

Romeo Dunca anunțase la Express Live că va candida în mod cert și în 2024 pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, asta în ciuda faptului că există tot mai multe semnale venite din PNL că n-ar mai fi dorit. Cel puțin nu la fel de mult ca în urmă cu trei ani.  „Nu cred că PNL sau domnul Marcel Vela nu mă va mai sprijini. Nu am nicio problemă. Astăzi am susținerea partidului!”, spunea Romeo Dunca în redacția Express de Banat.

Numai că Biroul Politic Județean al PNL Caraș-Severin i-a desemnat, sâmbăta trecută, doar pe candidații la primăriile de municipiu, excepție făcând Caransebeșul, și pe candidații la primăriile celor șase orașe cărășene. Nominalizarea candidatului la Consiliul Județean a fost amânată. „Ca sa fim siguri de reușită vom comanda anul viitor și un sondaj de opinie. Atunci se vor vedea mai consistent realizările administrative de la CJ ale actualei conduceri PNL și se pot măsura mai bine preferințele politice ale alegătorilor din fiecare localitate. Coroborat și cu opțiunile primarilor PNL legate de candidat, care sunt esențiale într-o asemenea competiție, cred că împreună vom lua cea mai bună decizie, pe care v-o anunțăm la timpul potrivit.”, a explicat motivele, în exclusivitate pentru Express de Banat, președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela.

CITEȘTE ȘI:

Candidatura lui Romeo Dunca, sub semnul întrebării! PNL face sondaj!

Liberalii nu-l iau în calcul pe Rof pentru Primăria Reșița! Dunca, în pole position!

Cu alte cuvinte, candidatura lui Romeo Dunca sub sigla PNL e mai degrabă puțin probabilă. Șeful CJ nu se îndoiește însă de Marcel Vela și merge cu ochii închiși pe mâna acestuia. „Eu nu mă pricep la politică. Probabil că e o strategie a conducerii partidului, nu cunosc. Sigur că un sondaj e interesant, nu știu dacă el va fi între oameni din PNL sau cu reprezentanții altor partide. Un singur lucru pot să vă spun cert: eu nu dau înapoi de la ceea ce am promis cărășenilor. Eu nu mă schimb, sunt același din prima zi de mandat, o să fiu același în ultima zi a acestui mandat și rămân același și în prima zi a următorului mandat!”, a comentat Dunca după ce a aflat că partidul nu l-a confirmat drept candidat.

Șeful CJ nu ar face nicio dramă dacă PNL ar renunța să mizeze pe el în competiția electorală din 2024. Ba spune că tot răul ar fi spre binele său până la urmă. A vorbit despre un astfel de scenariu tot la Express Live. „Nu cred că o să am norocul să fiu trimis acasă. Ar fi un noroc pentru viața mea personală. Nu cred că o să am norocul ca să pot să-mi trăiesc viața mea personală în liniște, nemaiavând obligația de a face ceea ce am promis alegătorilor. Cred că cetățenii corecți, care au muncit și care au văzut cât de greu se fac lucrurile, vor merge pe mâna mea pentru că oamenii simpli și corecți cred în mine. Asta cred. Eu sunt omul care vreau să fac ce am promis și de aceea cred că voi fi ales. Dacă voi fi ales, voi avea o sarcină foarte grea, să-mi neglijez familia. Și în 2024, dacă mă vor alege cărășenii, va fi o sarcină grea din nou pe umerii mei. Trebuie să merg mai departe și am proiecte frumoase pe care le voi duce la capăt pentru că le-am început!”, a spus Romeo Dunca.

Or, asta înseamnă că prezența lui Romeo Dunca pe buletinul de vot în 2024 e certă. Rămâne de văzut și sub sigla cărui partid!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/