Candidatura lui Romeo Dunca, sub semnul întrebării! PNL face sondaj!

untitled design set 970x90 px

Lovitură cruntă pentru Romeo Dunca! Liberalii nu l-au desemnat candidat pentru Consiliul Județean în 2024 și îl lasă la mâna primarilor nemulțumiți!

Biroul Politic Județean al PNL Caraș-Severin a oficializat candidaturile pentru primăriile municipiului Reșița și orașelor din județ, dar nu a pus însă în discuție și numele candidatului partidului pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin. Asta, în ciuda faptului că Romeo Dunca și-a anunțat public intențiile de a candida pentru un nou mandat în 2024.

Întrebat de Express de Banat de ce PNL întârzie să anunțe candidatul pentru Consiliul Județean și dacă e adevărat că Romeo Dunca nu se mai bucură de aceeași susținere în partid, senatorul Marcel  Vela, președintele PNL Caraș-Severin, a spus că sunt două motive pentru care nu s-a propus și nu s-a votat deocamdată candidatul PNL la funcția de președinte CJ.

„Văzând ce se întâmplă acum în ședințele de Consiliul Județean, situația este destul de confuză și aștept să se mai liniștească apele. Totodată, modul în care se vor face nominalizările la nivel național pentru funcțiile de președinți de CJ încă nu este stabilit și trebuie să vedem decizia cu privire la modul de organizare a acestor alegeri. Acest atribut revenind Biroului Politic Național și actualei coaliții de guvernare.”, a driblat elegant un răspuns concret liderul liberalilor cărășeni.

Și totuși… e sau nu Romeo Dunca omul pe care PNL va miza în 2024? De data asta, Marcel Vela a fost cât se poate de clar. Romeo Dunca nu e singura opțiune PNL. „Ca sa fim siguri de reușită vom comanda anul viitor și un sondaj de opinie. Atunci se vor vedea mai consistent realizările administrative de la CJ ale actualei conduceri PNL și se pot măsura mai bine preferințele politice ale alegătorilor din fiecare localitate. Coroborat și cu opțiunile primarilor PNL legate de candidat, care sunt esențiale într-o asemenea competiție, cred că împreună vom lua cea mai bună decizie, pe care v-o anunțăm la timpul potrivit.”, a spus Vela, în exclusivitate pentru Express de Banat.

CITEȘTE ȘI:

PNL, candidați-surpriză pentru primăriile din Caraș-Severin în 2024!