PNL, candidați-surpriză pentru primăriile din Caraș-Severin în 2024!

Liberalii cărășeni și-au desemnat candidații pentru alegerile locale de anul viitor. Andra Stroe, Andrei Ungur și Dumitru Rujan își dispută candidatura la Primăria Caransebeș!

Biroul Politic Județean al PNL Caraș-Severin a pus ieri în discuție numele candidaților pentru primăriile de municipii și orașe. Doar pentru Primăria Caransebeș s-a convenit realizarea unui nou sondaj de opinie, în care vor fi măsurate șansele Andrei Stroe, a lui Andrei Ungur și, surpriză, Dumitru Rujan. În rest, candidații PNL se cunosc deja.

La Reșița, PNL mizează pe Nelu Popa. La Moldova Nouă candidează pentru încă un mandat Ion Chisăliță. La Oravița se merge pe mâna actualului primar PSD, Dumitru Ursu. Cristian Miclău a fost desemnat candidat pentru al treilea mandat la Primăria Băile Herculane.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

La Anina va intra în competiție Gheorghe Românu, acestuia urmând să-i expire interdicția ANI până la data alegerilor. Subprefectul Cristian Gâfu e opțiunea PNL pentru Primăria Bocșa. La Oțelu Roșu a ieșit din calcule fostul subprefect Alin Muntean și a fost ales să candideze din partea PNL actualul primar de Glimboca, Tică Crîsnic.

Nimic despre Consiliul Județean Caraș-Severin, semn că, oricât de supărați ar fi unii liberali, Romeo Dunca va candida din nou sub sigla PNL.

publicitate si promovare online banner maxagro