Romeo Dunca a pariat pe echipa pierzătoare: „Asta e, ce să facem?! Vedem ce-o fi!”

dunca romeo

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin este unul dintre puținii liberali cărășeni delegați la Congresul PNL care au votat cu Ludovic Orban.

Deși se aștepta un vot masiv pro Orban din partea liberalilor din Banatul de Munte, negocierile din ultimele zile au făcut ca Florin Cîțu să fie preferat de cei mai mulți dintre ei. În filiala PNL Caraș-Severin se votase ca fiecare delegat să-și exprime liber opțiunea, neexistând un mandat din partea partidului pentru unul sau altul dintre candidați, dar părea să fie foarte clar că Orban e alesul. În ziua votului s-au dat însă cărțile pe față și Carașul a trecut în echipa câștigătoare, după cum a anunțat chiar europarlamentarul Rareș Bogdan. Romeo Dunca, foarte probabil, n-a înțeles nici de data asta jocurile politice și a mers până la final cu Ludovic Orban.

„Mergem înainte, ce să facem?! Nu putem să dăm înapoi, noi numai înainte mergem. Nu știu ce a declarat Rareș Bogdan, liberalii din Caraș-Severin au votat fiecare pe persoană fizică. Asta e, înseamnă că mai mulți au votat cu Cîțu decât cu Orban. Asta e, ce să facem?! Vedem ce o fi. E bine măcar că se termină circul și începem să strângem rândurile. Pentru Caraș-Severin mai rău nu cred că poate fi, că oricum nu a fost bine. Să vedem! Oricum e greu, indiferent ce se întâmplă. Faptul că a câștigat unul sau altul nu schimbă situația economică a țării. Pentru Caraș nu e nici mai bine, nici mai rău! Îngrijorarea e ce facem cu Guvernul. Eu cred că refacerea coaliției de guvernare e importantă. Altfel ce să facem, o înțelegere cu PSD?! Asta nu e o soluție!”, a comentat Romeo Dunca pentru expressdebaant.ro.