Rareș Bogdan: Cîțu e noul președinte! PNL Caraș-Severin a schimbat votul în ultima clipă!

img 1744

Europarlamentarul, susținător al premierului, a anunțat că acesta a câștigat șefia PNL cu aproximativ 65, poate chiar 70 la sută din voturi!

Pe lângă victoria categorică a lui Florin Cîțu, Rareș Bogdan a dezvăluit și opțiunile de vot pe care le-ar fi avut liberalii din Caraș-Severin. În primul rând, în timpul discursului său pe scena de la Romexpo, în calitate de membru al echipei Cîțu, Rareș Bogdan a ținut să-i mulțumească lui Marcel Vela, cunoscut ca apropiat al lui Ludovic Orban, pentru că ar fi decis într-un final să se alăture „echipei câștigătoare”. Surpriza și mai mare a divulgat-o același europarlamentar după încheierea votării. Acesta a spus că liberalii cărășeni, care aveau libertatea de a vota după cum consideră fiecare, și-ar fi îndreptat atenția către Florin Cîțu chiar în sala de la Romexpo. Cei mai mulți dintre ei și-au arătat preferințele postându-se pe rețelele sociale, înainte de congres, cu Ludovic Orban. Huiduielile primite de Cîțu și întreruperea discursului președintelui Iohannis, în mai multe rânduri, susține Rareș Bogdan, i-ar fi determinat însă pe delegații din Caraș-Severin să-și schimbe opțiunea, votând într-un final cu premierul. Așa s-ar explica și diferența foarte mare dintre cei doi candidați, chiar peste cele mai optimiste așteptări. Rareș Bogdan a mai spus însă și alte lucruri care s-au dovedit doar vorbe-n vânt, așa că afirmațiile sale trebuie privite cu destule rezerve.

„Deși am dat niște cifre spre 65 – 67% se pare că am fost ușor pesimist. Unii delegați tăcuți din sală au fost extrem de deranjați de faptul că au fost 4 – 5 filiale care au reacționat extrem de agresiv la adresa discursului președintelui și apoi nu l-au lăsat pe premierul României, Florin Cîțu, să vorbească. Asta a creat o stare de nervozitate și inclusiv din voturile indecișilor – mă refer la Dan Motreanu, la Ilie Bolojan sau Sectorul 1, Sebastian Burduja, au plecat în bloc spre Florin Cîțu, deranjați de comportamentul celor 4 – 5 filiale ale noastre”, a spus Rareș Bogdan.