Românii vor să meargă în vacanțe fără riscuri! Jumătate dintre ei plănuiesc o călătorie în 2021

Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Călătoriile, soluția contra stresului? Un studiu arată că jumătate dintre români vor să se plimbe anul acesta.

Studiul făcut de Vola.ro arată că 43% dintre românii chestionați intenționează să călătorească, 29% sunt nehotărâți și 27% au răspuns categoric că nu vor călători în acest an. Dintre cei nehotărâți, jumătate pun pe primul loc în lista de îngrijorări situația declanșată de pandemia COVID-19. Intrarea în izolare odată cu întoarcerea în țară, anularea zborurilor și pierderea banilor din cauză că ar putea contacta virusului și nu vor mai fi capabili să călătorească sunt principalele obstacole care le vin în minte.

publicitate online in ziar Express de Banat

Destinația favorită a românilor rămâne Europa, urmată de concedii pe teritoriul național. Tinerii preferă să treacă granița, în timp ce persoanele de peste 45 de ani râvnesc la un sejur în țară. Majoritatea preferă să se cazeze la hoteluri și pensiuni și să se deplaseze folosind autocare, avioane, trenuri și în cele din urmă mașina personală. „Se remarcă, așadar, schimbări importante comparativ cu vara trecută, când românii preferau să înnopteze în apartamente sau pensiuni cu număr redus de camere, ori să închirieze vile pentru grupuri restrânse, la care să se deplaseze cu mașina proprie.”, concluzionează realizatorii studiului.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Românii sunt mai precauți când vine vorba despre siguranța lor. 78% declară că este important să apeleze la serviciile unei agenții de turism pentru asistență și consultanță. Asigurarea medicală este trecută ca prioritate de 66% dintre turiști, urmată de posibilitatea rambursării banilor în cazul neefectuării călătoriei.

Studiul a fost efectuat în februarie, pe un eșantion de 616 respondenți.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/