Românii nu mai pot fi manipulați! Principalul promotor al atacurilor împotriva lui Dan Barna s-a înscris în PSD!

Candidatul USR PLUS pentru alegerile prezidențiale, Dan Barna, nu e pus sub acuzare în niciun dosar penal, iar toate atacurile mediatice împotriva sa sunt sortite eșecului!

Liderii USR PLUS din Caraș-Severin, Andrei Plujar și Daniel Toma, au demontat fiecare acuzație ce a fost lansată în plină campanie electorală de adversarii politici împotriva lui Dan Barna. Ascensiunea acestuia s-a dorit a fi estompată prin tot felul de fake news-uri și lucruri scoase din context, numai că românii nu se mai lasă păcăliți atât de ușor de astfel de practici. Plujar și Toma sunt convinși că Dan Barna va intra în turul doi al alegerilor prezidențiale. „Adevăratul Dan Barna a ieșit la lumină abia după atacurile din spațiul public. Am asistat în această campanie la un adevărat bombardament, fără precedent într-o campanie electorală în România, în care toți ceilalți candidați s-au unit pentru a lovi în Dan Barna. Eu am văzut o declarație de presă a șefului DNA care a spus că Dan Barna nu are nicio calitate într-un dosar al DNA, adică nici de inculpat, nici de urmărit. Ca atare, putem să deducem că fapta nu există dacă nu s-a deschis un dosar de urmărire. Cred că românii nu mai pot fi așa de ușor manipulați cum erau odată, acum au acces la informații, pot să verifice orice sursă. Principalul promotor al atacurilor împotriva lui Barna s-a înscris în PSD, este vorba de Cozmin Gușă. Principalul său țel este împiedicarea ajungerii lui Dan Barna în turul doi, a declarat-o chiar el!”, a afirmat Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin. 

Colegul său de la PLUS, Daniel Toma, spune și el că tocmai ascensiunea lui Dan Barna i-a făcut pe adversarii politici să atace atât de meschin în campania electorală: „Eu mă bucur că nu mai suntem în anii 90` și lumea are posibilitatea să caute adevărul prin sursele disponibile, prin mijloacele de care dispunem cu toții. Rezultatul va fi unul foarte bun și, cu siguranță, Dan va ajunge în turul doi”. 

Șefii celor două formațiuni la nivel de Caraș-Severin cred mai puțin în sondajele de opinie comandate de partidele politice, dar dau credit caselor de pariuri. „Eu am văzut recent un lucru îmbucurător, o casă de pariuri l-a dat pe Dan Barna cu o cotă de 6 de a ajunge în turul doi, pe când Viorica Dăncilă a fost cotată cu 8. Casele de pariuri rareori se înșală și cred că au făcut o analiză pertinentă”, a mai spus Plujar.