Liberalii vor conduce Reșița și România până în 2020! „Să-i vedem ce fac pentru Caraș-Severin!”

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Ajunși la putere, liberalii se pregătesc să schimbe de la ultimul la primul șef din instituțiile publice, lucru care nu-l deranjează absolut deloc pe președintele PSD Reșița, senatorul Ionuț Chisăliță!

Guvernul Orban a fost învestit, dar asta nu înseamnă că frământările s-au încheiat în PNL. S-au încheiat doar negocierile cu parlamentarii altor formațiuni de al căror vot a depins instalarea lui Ludovic Orban la Palatul Victoria. Acum se negociază intens în interiorul partidului, pentru preluarea șefiei instituțiilor publice din toată țara. Caraș-Severinul nu face excepție. Așa cum au anunțat deja liderii liberali, nu rămâne niciun pesedist! „Eu întotdeauna am susținut următorul principiu: atunci când un guvern vine la putere, trebuie să vină și cu oamenii săi. Să-și instaleze acum liberalii oamenii lor și să vedem ce fac pentru județ!”, a comentat liderul social-democrat Ionuț Chisăliță. 

Schimbări vor avea loc și în vara lui 2020, la alegerile locale, e convins senatorul PSD, de data asta cu avantaj de partea social-democraților: „Ne pregătim să schimbăm actuala administrație locală de la Reșița, spre exemplu, care este neperformantă, care a demonstrat în trei ani că nu știe să prioritizeze problemele Reșiței și că nu a adus, în ciuda tututror declarațiilor, nici măcar un singur investitor!”

expres banat 1000x100 (2)