Dobra nu-l lasă pe Klaus Iohannis să înlăture PSD de pe scena politică!

Președintele PSD Timiș îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că și-a pus propriul guvern pentru a-și asigura un al doilea mandat. Mai mult, liberalii ar amenința cu epurări în instituțiile publice pentru a condiționa votul angajaților din sectorul public!

„Nu ne vom lăsa chiar dacă președintele Iohannis a spus că își dorește ca PSD să dispară de pe scena politică. Sunt convins că românii ne vor vota atât în 10, cât și în 24 noiembrie. Guvernul instalat de Iohannis are ca scop asigurarea victoriei sale la prezidențiale. Nu îi interesează probleme românilor, preocuparea lor e ca Iohannis să câștige președinția României”, a declarat Călin Dobra.

Pesedistul face apel către timișeni să nu își irosească votul pe candidații despre care consideră că nu au șanse de a intra în turul al doilea contra lui Iohannis. Îl acuză pe Dan Barna de corupție și fraudă pe bani europeni. Despre Mircea Diaconu spune că este susținut de o alianță care nu mai există și probabilitatea să nu fie votat de majoritatea românilor este ridicată. Pesediștii, de la simpli simpatizanți până la primari ,sunt mobilizați la maximum pentru a o aduce pe Viorica Dăncilă față în față cu Klaus Iohannis în 24 noiembrie.

„E momentul ca, odată pentru totdeauna, să votăm pentru cei care ne reprezintă. Toți membrii, activiștii, simpatizanții și primarii noștri sunt mobilizați la maximum. Vom obține scorul pe care ni-l dorim și în 24 noiembrie vom câștiga, iar PSD va da președintele României”, consideră Călin Dobra.

Nici Liviu Dragnea nu a fost iertat de Dobra. Social-democratul a declarat că dacă Dan Barna avea demnitate, trebuia să se retragă din poziția de candidat la președinția României. Întrebat dacă și Liviu Dragnea trebuia să se retragă din poziția pe care o ocupa înainte de arestarea sa, Călin Dobra și-a exprimat refuzul de a discuta despre subiectul Dragnea, dar a declarat că își ispășește pedeapsa pentru afacerile sale ilegale.

„La momentul acesta domnul Dragnea este condamnat și plătește pentru ceea ce a făcut”, a încheiat președintele PSD Timiș. Întrebat care este scorul țintă al filialei Timiș, Călin Dobra a declarat că își dorește un scor onorabil, mult mai bun decât cel de la alegerile europarlamentare.