Romania U21 și Preliminariile CM 2022 la start pe Mozzart Bet

  • În ultimele opt meciuri disputate, Turcia a obținut o singură victorie (3:2 cu Rusia), în timp ce Olanda a trecut ca prin brânză de preliminariile pentru Campionatul European. Valoarea și forma de moment sunt de partea portocaliilor.

CUPA MONDIALĂ – CALIFICĂRI

Mulți iubitori ai fotbalului vedeau Belgia ca una din principalele favorite la ultimele competiții majore, dar echipa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Țara Galilor va face, totuși, cu greu față diavolilor roșii.

Malta și Cipru sunt singurele două țări non-slave din grupa H și totodată au cele mai mici șanse. Slovacia lui Marek Hamsik trebuie să înceapă cu dreptul pentru că orice punct pierdut în fața echipelor mai slabe o poate costa scump.

leader board 728 x 90 px

Chiar dacă naționala Cehiei nu mai are valoarea de altădată, e oricând mai bună decât Estonia, formație care nu s-a calificat la nici un turneu final în toată istoria sa. Doi fără emoții.
Finlanda, calificată în premieră la un turneu final al CE, primește vizita Bosniei, o formație în perpetuă schimbare, care nu-și poate găsi cadența. Va reuși, oare, antrenorul Bajevic să-l pună în valoare pe Edin Dzeko? Meci echilibrat, în orice caz.
În ultimele trei meciuri oficiale, Franța a câștigat în fața Croației, Portugaliei și Suediei, toate mai bune decât Ucraina. În mod normal, esticii nu se vor întoarce cu puncte de pe Stade de France.

Gibraltar e una dintre cele mai slabe naționale din calificări, așa că, în mod normal, Norvegia lui Lars Lagerback ar trebui să îndeplinească o simplă formalitate.
În timp ce Letonia nu are nici un jucător de top european în lot, Muntenegru îi are pe Jovetic de la Monaco, pe Marusic de la Lazio și pe Savic de la Atletico. Cel puțin teoretic, ex-iugoslavii sunt mai valoroși. Muntengru are cea mai mare cotă pentru victorie la Mozzart Bet.
Malta e una din echipele de umplutură ale oricăror preliminarii, care reușește să producă, din când în când, câte o surpriză. Nu credem că va fi cazul în partida cu Rusia.

Aceeași poveste și în cazul meciului Portugalia-Azerbaijan, care se poate încheia într-un singur fel: cu victoria, cel mai probabil în handicap, a lusitanilor.
Un meci echilibrat și interesant va avea loc la Belgrad, acolo unde Serbia va primi vizita Irlandei. În urma rezultatelor execrabile din ultima vreme, la Federația Sârbă de Fotbal au avut loc schimbări majore, iar postul de antrenor a fost preluat de Dragan Stojkovic. Vecinii își doresc cu ardoare un rezultat pozitiv.

Slovenia joacă întotdeauna cu ambiție maximă în fața Croației, dar, din păcate pentru gazde, valoarea este, în mod categoric, de partea vicecampionilor mondiali.

CAMPIONATUL EUROPEAN U21

Fotbalul ceh nu mai produce atâtea tinere valori ca pe vremuri, dar echipa Cehiei poate fi oricând un adversar periculos. Totuși, Italia are mai mulți tineri experimentați, rodați deja în jocurile din primele două ligi, așa că o vedem drept favorită.

Echipa de tineret a Sloveniei a câștigat doar două meciuri din ultimele 13 disputate și pornește, în mod evident, cu șansa a doua în fața Spaniei.

Din păcate, și România pornește din aceeași postură partida cu Olanda, fiind foarte bine cunoscut faptul că centrele de copii și juniori din țara lalelelor produc talente pe bandă rulantă. Elevii lui Adrian Mutu așteaptă însă cu încredere acest meci și consideră că pot produce o frumoasă surpriză.

În ciuda faptului că fotbalul maghiar s-a dezvoltat în ultima vreme, că în Ungaria se investește masiv în sport și că joacă acasă, favorita acestei partide este, totuși, Germania.