Romeo Dunca: De la guvern nu avem la ce să ne așteptăm! Încă mult timp de acum încolo Caraș-Severinul va fi pe locuri codașe!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin nu are mari pretenții de la Guvernul Cîțu, se mulțumește cu oricât de puțin ar aloca acesta Banatului Montan!

 Romeo Dunca a confirmat pentru expressdebanat.ro că județul Caraș-Severin nu e văzut prea bine la București și că nu se află pe lista de priorități a guvernanților. „Caraș-Severinul, în afară de bogățiile lăsate de Dumnezeu, e cam peste tot la coadă. A rămas în spate și încă mult timp va fi pe locuri codașe! O să încercăm din mai multe puncte de vedere să-l aduce în față. Cu accesarea de fonduri, Nelu Popa a reușit, a adus tot județul câteva poziții mai sus doar prin banii atrași de Reșița. Mai sunt câteva comune care au adus foarte mulți bani și eu cred că timpul va fi favorabil avansării în clasament.”, a comentat șeful CJ.

Județului Caraș-Severin i-au fost repartizate sume mai mici decât în anii trecuți, dar Romeo Dunca nici nu se aștepta la mai mult. E înțelegător:Doar pe tema spitalului am fost la București de patru ori. Țara este foarte săracă, guvernul nu are multe posibilități. Eu înțeleg că nu sunt bani și că trebuie să ne descurcăm noi. De la guvern nu avem la ce să ne așteptăm, guvernul are de plătit datorii, rate scadente. Eu nu o să mă duc să strig, să fac spectacol știind că nu există nicio șansă să obții astfel de sume, știind că în mandatul pe care l-ai avut nu ai strigat nimic despre belele de aici și acum te duci și strigi că nu ne dă 20 milioane să plătim datoriile de la spital. Datorii făcute și pe vremea noastră”.

leader board 728 x 90 px