„România se confruntă cu o criză economică de proporţii astronomice. Nu e momentul potrivit pentru opinii diferite”

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, încearcă să-i trezească pe mai marii țării, acesta subliniind că românii nu au nevoie să fie spectatorii opiniilor diferite între președinte și legislativ, ci vor soluții concrete, ele fiind extrem de vitale pentru următoarea perioadă în privința pagubelor economice produse de inamicul invizibil numit COVID-19.

Faptul că, în ultima perioadă, reprezentanți ai guvernului au ieșit public cu anumite declarații, iar, la o distanță de câteva ore, președintele Klaus Iohannis cerea reveniri asupra hotărârilor luate nu face altceva decât să-i debusoleze pe oameni, bâlbâielile și contradicțiile fiind aspru taxate, mai ales atunci când vine vorba despre redresarea economică și de modalitățile prin care se poate materializa acest fapt.

„Președintele României nu poate fi în același timp și premier, și întregul guvern. Se poate observa o tensiune între președinte și legislativ, care, în acest moment, îl are în frunte pe Ludovic Orban, iar asta nu se poate întâmpla decât din cauza unor opinii diferite și cred că nu este momentul potrivit”, a explicat Ionuț Popovici.

Deși declară că nu este în măsură să dea lecții de economie actualei puteri, totuși liderul județean PMP este de părere că trebuie acționat de urgență, întrucât România pare că se afundă economic tot mai mult: „Nu sunt eu în măsura să dau lecții de economie guvernului, dar un lucru este cert: datele la zi sunt îngrijorătoare. România se confruntă cu o criză economică de proporții astronomice și se află abia la început”.