Rock&Roll, reșițeni! Se deschide noul Club House Trust MC Reșița West

mc trust

Motoare, geci de piele și puțin mai mult iureș. Două zile de hard rock pentru reșițeni, party doar pentru categoria grea.

Melmac Riders și The Hidden Jester vin la Reșița pentru prietenii care strigă la unison: rock&roll baby! Noul Chapter Trust Reșița West vă invită astăzi, 2 decembrie și sâmbătă 3 decembrie la petrecerea deschiderii noului ClubHouse.

Se anunță două nopți grele, cu muzică live de cea mai bună calitate și prezența până în zori de zi, iar strigarea se dă de la ora 20.00, la adresa de pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, 5-53, din Reșița.

Vineri 2 Decembrie – Melmac Riders
Sâmbătă 3 Decembrie – The Hidden Jester

Melmac Riders este o trupă din Serbia, de mashup, înființată în 2009. Din trupă fac parte Vladimir Jezdimirović Alf – solist, Lazar Kebić – chitară bass, Miloš Knežević – chitară şi Aleksandar Bukur – tobe. Formația a lansat primul lor CD / DVD „Pandemonium sessions” în 2009, urmat de „Ești pregătit pentru …” în 2010. În februarie 2012, trupa a lansat al doilea DVD „All night wrong”. Melmac Riders a intrat apoi în studio pentru a lucra la al doilea album „Venim în pace”, care a fost lansat în decembrie 2012. În ianuarie 2014, au înregistrat EP „Flavor saver”.

Din 2011, Melmac Riders au avut concerte la festivaluri și cluburi din Serbia, Romania, Germania, Bulgaria, Bosnia Herzegovina și Elveția. Din 2017, bateristul Aleksandar Bukur este înlocuit la tobe de Milan Topolovacki. Scot al treilea album, „3”, în 2018.

melmac

The Hidden Jester  sunt rockerii din Jimbolia, o trupă a luat naștere la mijlocul anului 2018, la inițiativa lui Cristian Tucă, care s-a gândit să transpună într-un album mai multe idei adunate de-a lungul timpului. Primul disc The Hidden Jester, „Mr. Anderson’s Journey Through Various States Of Mind” a fost lansat cu trei ani în urmă, iar numele trupei a venit de la ideea conform căreia proiectul era unul născut mai mult din distracție și artistul trebuia să fie cât mai discret. Înainte de 2020, proiectul s-a îmbogățit cu Alin Crăciunescu (Confuz, SART), iar mai apoi s-au alăturat și Richard Ebner (Black Fang, Within the Nova, Sanctuar, Pandora) la tobe, și Robert Simon (Black Fang) la bass.

the hidden jester