Fii alături și tu de copiii nevoiași. Donează câte o pereche de ghetuțe! Campania continuă!

ator 5

Peste 10.000 de lei s-au adunat până acum, în cadrul strângerii de fonduri pentru „Ghetuțele lui Moș Nicolae”, o campanie de întrajutorare pentru copiii nevoiași din Caraș-Severin. 

Cei care doresc să facă o bucurie de sărbători, copiilor proveniți din familii defavorizate, încă mai au timp, până în data de 15 decembrie, pentru a dona bani. S-au adunat până acum, 10.000 de lei, din care: o treime in contul bancar al ATOR (3.470 lei), 1.350 lei donații ale copiilor de la Școala Sufletului, 2.000 lei donații în urna de la biserica din Moniom, și diferența din donații directe la tinerii voluntari.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, alături de Episcopia Caransebeșului, au organizat cea de-a cea cincea ediție a campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”. Și în acest an, una dintre cele mai îndrăgite activități, din preajma sărbătorilor de iarnă, a fost organizată atât la nivelul Municipiului Reșița, cât și la nivelul întregului județ Caraș-Severin.

ator 7

Pentru a ajunge la cât mai mulți copii și tineri proveniți din medii și familii defavorizate, cu situații financiare precare, ATOR Banatul de Munte îi invită și în acest an pe toți binefăcătorii acestei campanii să se alăture demersului, care constituie unul dintre cele mai mari proiecte caritabile din județ.

De asemenea, pentru a atrage cât mai mulți oameni care îndrăgesc campania și rezonează cu scopul nobil al acesteia, cel de a strânge fonduri pentru achiziționarea a cât mai multor perechi noi de ghetuțe, în data de 6 decembrie, la Cinematograful „Dacia” din Reșița, va avea loc un spectacol caritabil de colinde. Pe scenă vor urca artiști de muzică populară, precum și grupuri corale, dar și de tineri și copii. Spectacolul este organizat de Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, în parteneriat cu Primăria Reșița și cu Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale.

ator 3

La nivelul Municipiului Reșița, organizația de tineret își propune să ofere un număr de minim 300 perechi de ghetuțe, unui număr de cel puțin 300 beneficiari, pentru atingerea acestui target estimându-se un fond necesar de aproximativ 45.000 lei (150 lei/copil), din această sumă putând fi achiziționate câte o pereche de ghetuțe, șosete și dulciuri pentru fiecare copil sau tânăr beneficiar. Din banii strânși s-au distribuit deja ghetuțe + ciorapi + dulciuri pentru 44 de copii din Reșița. Mai sunt necesare fonduri pentru aproximativ 150 de copii, adică, aproximativ 35.000 de lei.

ator2